Каде може да најдам? (Општи прашања)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Прилично офтопик прашање, но дали може да ми кажете најбрз начин за симнување МП3-ки? Значи не зборувам Јутуб downloader или нешто слично, зборувам да е нешто како one-click download и да можам во исто време да симињам неограничен број на песни? (Освен limewire/bearshare/imesh)? Некој друг начин?
www.youtube-mp3.org

Член од
13 септември 2009
Мислења
561
Поени од реакции
434
Кај се продава плексиглас??? поточно парче ми треба,од прилика А4 формат,може малце поголемо

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
По која цена се движат кинеските копии на iPhone 4 ( нов ), и каде да барам?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.272
Поени од реакции
2.271
1. Кај може да најдам од онаа фолијата што се лепи на стакла, што ги праи од едната страна ко огледала и непроѕирни, а од другата страна само така затемнети и проѕирни. И како се вика барем кажете ми ако не знаете кај да најдам?

2. Центар за странски јазици во близина на воена болница?

3. Бејзбол палка?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Да не знаете кај може да најдам вакви пластични ќеси?
Баш ги видов во хипермаркетот во Рамстор пред неколку дена. Тогаш им беа ставени во кутии, сега веќе би требало да им се наредени на полици. Беа ставени скроз на крајот, кај тавите и тенџерињата.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Има ли уште AND1 продавница во Скопје? Последно што знам беше во Чаршија кај Скендербег, ама веќе нема таму. Некој да приметил некаде или да знае дали постојат уште AND1 кај нас?

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Има ли уште AND1 продавница во Скопје? Последно што знам беше во Чаршија кај Скендербег, ама веќе нема таму. Некој да приметил некаде или да знае дали постојат уште AND1 кај нас?
Непостојат веќе

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
vo tri boseri na prizemje vo vnatresniot del, odma do 7-ca sendvicarata

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
ме интересира каде можам да рипам со падобран или со параглајдер во ск ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom