Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Трансформатор 220 на 12 волти.
Во прва продавница за електрика, има конвертери на напон, воедно и стабилизатор, од 220 на 12, 16, 9 :)
--- надополнето: Jul 16, 2011 7:34 PM ---
А ако не знам каде е мравјалникот?Знам само дека искачаат од под паркет ама сегде ги има:/ Си се шеткаат слободно по собава:/ Пробав со сол, прашок за перење, неопетроид, ништо не помага.

Ако ништо од тоа не помага, викни си служба :)

Ми треба итна информација ако некој знае за кладба е работава,колку години е Благица Павловска? :)

Во прва продавница за електрика, има конвертери на напон, воедно и стабилизатор, од 220 на 12, 16, 9 :)
--- надополнето: Jul 16, 2011 7:34 PM ---

Ако ништо од тоа не помага, викни си служба :)

Да не знаеш од прилика што пари се тие конверторите/трансформаторите?

Сакам во соба да си ставам XENON 8000K сијалица да ми ја осветлува собата :D

Дали некој знае каде во скопјево има кинески продавници со евтина роба, слушнав имало некоја голема продавница во центар ама не знам точно каде се наога :unsure: :unsure: :unsure:

Е тоа незнам да ти кажам пријателе :)

Ама исто моеш да пробаш со адаптер :) Ти текнуе ко оние за нинтендо шо се :)
Тркни до пазарче, ќе најдеш адаптери во 12 волти :) Не би требало поише од 100 денари да те фати адаптер :)

Ако не знаеш тогаш монтирај еден полн акумулатор од кола 12волти, измери колку ампери протекува за да светат сијалиците. Па израчунај 12*амперите=снагата на исправљачот. И побарај исправљач со таа снага.

Да не знае некој дали работи денес Џамбо и до колку саат работи?

да не го знае некој возниот ред од железничката станица од велес до скопје !! од сабајле во колку саатот тргнува возот ?

043/231-033 железничка Велес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom