Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ве молам, каде може да најдам вакви тренерчиња?:)
HipHopDanceChoreo.jpg

Стандардни слушалки за Сони Ериксон мобилни телефони во Скопје (оригинал или не не е битно)?

Каде можам да најдам Single & Double Shot Drink Measuresingle double drinks measure jigger-250x250.jpg како овој на сликава или пак нешто слично кое би ми помогнало во мерење на дозите за правење коктели. Фала поздрав

Каде во Скопје или Штип ставаат чип за playstation 2, за да ги чита сите цд-а? И која цена е тоа, знае некој?

Во беверли појди,побарај низ продавниците за продавање ТВ/сони ова она... таму ми го чипуваа,2000ден беше...

квалитетни слушалки за ем-пе-тројче...

знам дека ќе најдам и на пазар ама барам квалитетни ( и чудна работа до сеа све шо сум глеал се се бели, црни нема ли?! )

квалитетни слушалки за ем-пе-тројче...

знам дека ќе најдам и на пазар ама барам квалитетни ( и чудна работа до сеа све шо сум глеал се се бели, црни нема ли?! )

Во Нико купив одлични стерео црни за 700 ден :)

Во Нико купив одлични стерео црни за 700 ден :)

После лошо искуство поради купување shit роба од Нико, решив повеќе таму да не купувам....
Ама заради слушалки пак ќе морам да ги посетам, иако не сакам... Бар да ги ѕирнам тие слушалки што ти ги фалиш, ако ми се свиѓаат може и да ги купам :)

Фала Џену

п.с. Нико у ГТЦ, или негде на друго место?

После лошо искуство поради купување shit роба од Нико, решив повеќе таму да не купувам....
Ама заради слушалки пак ќе морам да ги посетам, иако не сакам... Бар да ги ѕирнам тие слушалки што ти ги фалиш, ако ми се свиѓаат може и да ги купам :)

Фала Џену

п.с. Нико у ГТЦ, или негде на друго место?

Да, таму :)

Дојдоа со едно ко новчаниче за носење, 3 пара гумички за делот кај ушите, приклучок за ПЦ и уште еден конектор. Добри се сега засега, ги имам 4 месеца арни се :)

Каде може да ја најдам продавницата Пит бул - Западен Брег ( Pit Bull - West Coast) ... ако слушнал некој ве молам кажете!

Yamaha кај МКЦ ако си за поквалитетна варијанта или пак Смешко (ако не грешам така се викаше) на Максим Горки што држат кинески инструменти ... околу 3.000 е таму ако добро паметам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom