Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Инвест банка во ѓорче или во околината ке ве молам ако може докај 1 саат некој да одговори итно ми треба :)

ЕКСПОЗИТУРА СКОПЈЕ
1000 Скопје, ТЦ Лептокарија, ул. Партизански одреди бр.64 б
Телефон:

ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ул. Ѓорче Петров бр. 60 (зграда Б1627, влез 03)
Телефон:

--- надополнето ---

Не знам дали се продава, ама ме интересира кај може да најдам само футрола за одело?

ЕКСПОЗИТУРА СКОПЈЕ
1000 Скопје, ТЦ Лептокарија, ул. Партизански одреди бр.64 б
Телефон:

ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
Телефон:

--- надополнето ---

Не знам дали се продава, ама ме интересира кај може да најдам само футрола за одело?
Ама тоа го знам го гуглав и ја...Со гугл мапс некој да ми означи горче петров голема улица е...:)

Ама тоа го знам го гуглав и ја...Со гугл мапс некој да ми означи горче петров голема улица е...:)

Oфф топик: Да не сакаш такси да ти пратам да те однесе, ако живееш во Ѓорче (а, претпоставувам дека живееш) ќе се снајдеш! Ѓорче е тоа, не е Париз!

Инвест банка во ѓорче или во околината ке ве молам ако може докај 1 саат некој да одговори итно ми треба :)

ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
Телефон: + 389 (0)2 2031 191
Факс: + 389 (0)2 2050 514

Сега се вика Sparkasse ако не грешам

Oфф топик: Да не сакаш такси да ти пратам да те однесе, ако живееш во Ѓорче (а, претпоставувам дека живееш) ќе се снајдеш! Ѓорче е тоа, не е Париз!
Не не радо би идел со автобус...
Значи да имав време ке се ашкав ке ја најдев значи ја побарав некој ако знае да објасни ако не знаеш не пишувај оф топик...

Дали има продавница на Kappa во Скопјево?

Мислам дека има во ГТЦ на најдолниот спрат. Продавницата е за спортска облека каде покрај неколку други марки, имаат и некои kappa производи (тренерки, патики ....).

Мислам дека има во ГТЦ на најдолниот спрат. Продавницата е за спортска облека каде покрај неколку други марки, имаат и некои kappa производи (тренерки, патики ....).

Си се помешал со Lotto, пријател. :)

Освен југотон кај во скопјево продаваат посаглам постери од вака попознативе групи (Coldplay, maroon5)?

Kappa имаше во Сити Галери, стоковната на плоштад, на вториот кат, ама дали уште ја има продавницата не знам.

ГТЦ приземје ... влезот од стоковна, мислам дека е Стопанска, па Орка спорт па Карра ... ана улица Македонија има Карра Кидс (ова не е сигурно дека веќе постои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom