Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ako e nekoj poupaten, da mi dade informacija, kade vo skopjevo moze da se trenira, ili ima nekoe ucenje kako samurai-te, ondosno ima li takvo ucenje, i kade moze da se treniraat vestini slicni na samuraite

Каде во Скопје можам да тренирам пинг понг, име на некој пинг понг клуб?

Во Ѓорче, во Партизан салата има клуб што тренира. Еден другар од клас таму тренира. Ќе го прашам кога имаат тренинзи шо како и ќе ти пишам.

Ми треба помош. Сакам да си отворам онлајн сметка а појма немам како иде тоа. Не ми е битно дали AlertPay, Moneybookers итн. Ќе може ли некој да ми препорача и да ми каже како оди постапката ама детално, пошто јас немам веза. Не ја отворам за да купам нешто, туку да ми пратат пари на неа. Иначе, моментално имам картица од Стопанска банка и од ТТК.

Каде во Скопје можам да тренирам пинг понг, име на некој пинг понг клуб?

Јас знам дека во спортски комплекс Борис Трајковски има сега отворено нешто ново такво, провери види.

Продавница каде што се продаваат маици/блузи од рок/метал бендови? и отприлика цена ако знаете:)

Продавница каде што се продаваат маици/блузи од рок/метал бендови? и отприлика цена ако знаете:)

.....има една продавничка во Лептокарија....не ми текнува на името....но гледа према Партизанска и неможеш да ја промашиш....имаат маици...беџови....и останати стварчици за метал и рок фанови

.....има една продавничка во Лептокарија....не ми текнува на името....но гледа према Партизанска и неможеш да ја промашиш....имаат маици...беџови....и останати стварчици за метал и рок фанови

Influence ја знам продавничката али цените таму им се нездрави:uvo:

Некоја друга продавничка да не знае некој?

Некој да пише ако знае ценовник на патики од некоја наша продавница ? Барам од Орка, ама ми ги дава само патиките, без цени. Де ќе ве молам... :)

5854a.jpg

JCKLG-l.jpg

Да се продаваат некаде вакви маички ^ видел некој ? : )
поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom