Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам ТВ видео антена за приклучување на радио дисплејот во автомобилот? Бидејќи имам фукнција за телевизија.

Каде можам да најдам ТВ видео антена за приклучување на радио дисплејот во автомобилот? Бидејќи имам фукнција за телевизија.
Abe nauchi se da prashash kako shto treba!

Ti treba TV antena za Radioto v kola.
E sea treba da kazhish koja marka koj model koja kola i ushte podobro sliki od prikluchocite.

I ne zameruvaj ! Ama za tolku ednostavno prashanje tolku levo prashuvash.

Последно уредено:
Screenshot_20251111_210530.jpgСе извинувам за недоразбирањето, пробав само културно да се изразам. Радиото е малку постаро, име никако не можам да му најдам, сметам дека е дополнително вградено. Хонда Џез.

Прегледај го приврзокот 460522Се извинувам за недоразбирањето, пробав само културно да се изразам. Радиото е малку постаро, име никако не можам да му најдам, сметам дека е дополнително вградено. Хонда Џез.
E pa ne odi toa taka !
Prvo treba da znajsh dali radioto mozhi da Prima DVB-T (Ako sum dobro informiran) signali. Ako nemozhi a ti treba TV togash v kanta i kupi si novo za 50-100€

Dokolku ima DVB-T morash da pratish sliki od prikluchokot shto e na radioto pozadi!

E sea ne znam dali vo Makedonija e DVB-T ili DVB-T2 taka da morash i toa da go nauchish ili nekoj od clenovive da kazhi!
Dokolku e DVB-T2 standard vo Makedonija togash mora i radioto da e takvo. Bez toa DVB-T2 vo evropa nema da fajchash nitu edna programa.

Treto Imash Anteni za mali pari na Aliexpress

Screenshot 2025-11-11 at 21-16-10 Bundle Deals 2.0.png

Како што го видов, на влезовите за TV Антената има 2 влеза, како што се за звучници за на компјутер. Еве слики од позади и од горната страна. IMG_20251111_214149_edit_120779100436257.jpgIMG_20251111_214218.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom