Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки каде може да најдам лепенка за тач, за помалечок постар телефон? И колку пари е? Може глупо малце прашањево ама не се разбирам многу, многу..

Фала

Доколку нема модел можеш да земеш screen protector за лаптоп. За 17 инчи е до кај 120 ден и да си режеш по форма. Јас така правам за мојот телефон, повеќе од 10 ''лепенки'' испаѓаат.

Доколку нема модел можеш да земеш screen protector за лаптоп. За 17 инчи е до кај 120 ден и да си режеш по форма. Јас така правам за мојот телефон, повеќе од 10 ''лепенки'' испаѓаат.
Супеρ! А κаде да побаρам сκρин пρотеκтоρ? :)

Луѓе, барам простор за изнајмување за роденден, за до кај 80-90 души. Во Скопје. Да биде по приступачна цена, па дури и по најминимална можна. Макар и да е само простор, за озвучување и се друго ќе се снајдеме со другаркиве. Ми треба за после Нова Година. Дали некој би можел да ми помогне во врска со ова? :)

Постои ли уште во скопјево продавница ACID WEAR? И ако да, каде?

Не сум сигурен, слушнав дека затвориле но провери во Лептокарија - позади а другиот дуќан е во тој трговскиот измеѓу Шити Мол и зградата Горење. Тој во Лептокарија мислам дека е машкиот.

Незнам дали работат уште.

Не сум сигурен, слушнав дека затвориле но провери во Лептокарија - позади а другиот дуќан е во тој трговскиот измеѓу Шити Мол и зградата Горење. Тој во Лептокарија мислам дека е машкиот.

Незнам дали работат уште.

Ги исконтактирав, ми оставија број, само по нарачки правеле, немаат продавница повеќе.

Кај може да се најде во Скопје од тие пиштолите заплашувачите? Само што пукат без да го исфрлат куршумот?

Кај може да се најде во Скопје од тие пиштолите заплашувачите? Само што пукат без да го исфрлат куршумот?
Гасни пиштоли се викаат, и има во Микеи.

Кој автобус оди до Аеродромот Александар М., и каде може да се чека.
Јас вечер ќе носам другарка да си фати автобус во 3:15 од кај Зегин кај железничка. Ќе ја прашам за името на компанијата и ќе ти пишам. Мислам оти имаат и некој возен ред на интернет, ама поима неам како се вика компанијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom