Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
ne znaev kade da go pisam ova ... dali kje moze nekoj da mi pomogne ako ima nekoj poznat vo vip so raboti znaci treba da go prodolzam dogovorot koj e na ime na tatko mi a on ne e tuka i nema da bide use dolgo vreme pa da mi sredi rabota bez licna karta od tatko mi da go prodolzam dogovorot ... ?
Нема теоретски шанси во ниеден салон, со милион познати пробував неможе. Јас бев во странство а моите го користеа бројот без договор 7 месеци па јас уште година дена одкако се вратив. Нема да изгубиш ништо ако не го продолжиш договорот сега освен ако не ти е брзањето за да земеш уред. Истата тарифа ќе ја имаш со истата претплата и истите поволности како и сега се тоа што ако има некоја подобра промо понуда кога ќе се врати татко ти ќе можеш на било кој оператор без плаќање пенали да се префрлиш.
Каде се наоѓа Прима Фото негде кај фонтана (парк)?
На илинденска од фонтана кога се движиш накај влада од страната на вили сендвичарата нема шанси да ја промашиш.

Sent from my Nexus 7

Нема теоретски шанси во ниеден салон, со милион познати пробував неможе. Јас бев во странство а моите го користеа бројот без договор 7 месеци па јас уште година дена одкако се вратив. Нема да изгубиш ништо ако не го продолжиш договорот сега освен ако не ти е брзањето за да земеш уред. Истата тарифа ќе ја имаш со истата претплата и истите поволности како и сега се тоа што ако има некоја подобра промо понуда кога ќе се врати татко ти ќе можеш на било кој оператор без плаќање пенали да се префрлиш.
znaci mene mi e problemot so ne mi davaat da go prodolzam dogovorot bez licna karta na tatko mi , inace vcera preku eden prijatel sto e vraboten vo vip bev vika nema problem kje sredime i mu kazuvam koj mobileni koga go nema toj mobilen so go sakam i od toj salon nemaat dozvola da go naracuvaat da im go donesat bidejki ne sorabotuvale so ista firma ne znam so i ete ti problem ...

znaci mene mi e problemot so ne mi davaat da go prodolzam dogovorot bez licna karta na tatko mi , inace vcera preku eden prijatel sto e vraboten vo vip bev vika nema problem kje sredime i mu kazuvam koj mobileni koga go nema toj mobilen so go sakam i od toj salon nemaat dozvola da go naracuvaat da im go donesat bidejki ne sorabotuvale so ista firma ne znam so i ete ti problem ...
Дај боже да ти завршат работа, моите имаа и моја лична карта и општо полномоштво дека може да донесат одлука во мое име додека ме нема и ги враќаа зашто во полномоштвото не било наведено дека е за соработката со вип оператор. Не ми е јасно како може со полномошно да ги вратат ама ајде

Sent from my Nexus 7

Дај боже да ти завршат работа, моите имаа и моја лична карта и општо полномоштво дека може да донесат одлука во мое име додека ме нема и ги враќаа зашто во полномоштвото не било наведено дека е за соработката со вип оператор. Не ми е јасно како може со полномошно да ги вратат ама ајде

Sent from my Nexus 7
kje vidime so kje bide narednive denovi mislam deka bi trebalo da mi zavrsat rabota ...

Дечки каде може да најдам лепенка за тач, за помалечок постар телефон? И колку пари е? Може глупо малце прашањево ама не се разбирам многу, многу..

Фала

Дечки каде може да најдам лепенка за тач, за помалечок постар телефон? И колку пари е? Може глупо малце прашањево ама не се разбирам многу, многу..

Фала
Провери на пазар, по тезгите. Некаде 100-тина денари треба да е

Ми треба песочен часовник. Дали случајно имате видено некаде низ Скопје, да не го чекам од Алиекспрес 2 месеци сега околу празниците :)

И ете така, се решив ајван да земам. Најверојатно од 4ѕките затоа што уште се арни, а и попристапни цени има на старо (не дека може другше да се земе :icon_lol:). Такада, ме интересира дали има некоја мобилара што продава, и ако има да ме упатите. Не ми се купува од пазар3, реклама5, билборд12ка ради ред причини.

Ми кажаа за ibutik и планирам да се јавам да установам со цени како е. Други места, ако може да ми препорачате. За во Скопје, ова.

Фала
Од зелен пазар на една тезга најдов за 80 денари. Ако не ја најдеш таа ќе најдеш миљон други тезги каде не е повеќе од 100 денари. Тие ќе ти ја залепат, зашто пипаво е.

Постои ли уште во скопјево продавница ACID WEAR? И ако да, каде?
Мислам дека газдата по порачка шие облека сега. Имаат нешто роба во Меднес, таму пласира по нешто, соработува со нив. Ова од пред 7-8 месеци кога сум бил последно ти кажувам.

Каде можам да најдам вакви чорапи, не е битно бојата, битно да бидат високи и топли

435x435_fitbox-thumb_874_product_photogra_highdef3.jpeg
mst101_snow-tec_black-grey.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom