Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
KADE MOZE DA NAJDAM HARD DISK IDE ZA KOMPJUTER POSTAR OD 10 GOD E NE MOZAM DA NAJDAM GO ODNESOV NA FORMATIRANJ I TAMU MU CRKNAL A SAMO SO VAKOV MOZE PAK DA GO KORISTAM NOV NE ODGOVARA A IMAM VAZNI PODATOCI

KADE MOZE DA NAJDAM HARD DISK IDE ZA KOMPJUTER POSTAR OD 10 GOD E NE MOZAM DA NAJDAM GO ODNESOV NA FORMATIRANJ I TAMU MU CRKNAL A SAMO SO VAKOV MOZE PAK DA GO KORISTAM NOV NE ODGOVARA A IMAM VAZNI PODATOCI
Јас имам еден, можам да ти го шитнам, мислам дека беше со IDE треба да видам/прашам

Dali Nekoj znae od kade mozam da si simnam aplikacija za na mob gps navigacija potrebna Mie da ja ima makedonija ako moze link da ja simnam :)
Можеш да си ја симнеш од замунда iGO или NAVIGON навигациите вторава ја имам проверено ја има Македонија за Скопје 95% од улиците ги има во навигацијата.

Каде може да купам филтер кафе во Скопје ?[DOUBLEPOST=1409247992][/DOUBLEPOST]
Каде може да купам филтер кафе во Скопје ?

Најдов во Керфур :)

Последно уредено:
Можеш да си ја симнеш од замунда iGO или NAVIGON навигациите вторава ја имам проверено ја има Македонија за Скопје 95% од улиците ги има во навигацијата.
Одлично, фала ти баш ќе погледнам и не ми текнало да проверам на замунда...

Каде можам да најдам Саломон патики, во Скопје ја затворија продавницата!??

Да не ви паднало во очи нешто како штипка-ламба која се закачува на книга?

каде можам да ги најдам овие патики во Скопје и која е цената од прилика

Attachments

• 10548277_277823159085977_547966541047239767_o.jpg
    10548277_277823159085977_547966541047239767_o.jpg
    63,6 KB · Прегледи: 30
Дечки, каде можам да најдам број од некој со камион за селење намештај, и да има работници за селењето...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom