Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Во подземната гаража што е до дисконтот (стела) има опремен простор за кик бокс, пилатес и аеробик ...

Ааааа извини ондак јас мислев дека таму се тренира само кик бокс, а за пилатес и аеробик не сум знаел, а баш таму живеам на 20 метра од Стела. :D

каде во скопје можам најбрзо да купам ланци за кола, не ми се за ставање, чисто за "да да имам зимска опрема"

Каде можам да ја најдам сајла за токач за предна кочница не треба да биде многу долга едно 40 центима мислам ке бидат доволни колку да се кочи

Каде можам да ја најдам сајла за токач за предна кочница не треба да биде многу долга едно 40 центима мислам ке бидат доволни колку да се кочи

У било која точкара, сегде имаат.

Или прошетај на зелен пазар, 100% ќе најдеш.

Имам букви од колаж/самолеплива хартија што треба да се залепат на стакло.
Ми рекоа дека прво требало да ги лепам на трансфер ( хартија или нешто, појма немам што е :D )
Од кај може да купам такво чудо ??

Калориска таблица имаш тука, пишуваш која храна сакаш, бираш количина и ти пресметува.

Имам букви од колаж/самолеплива хартија што треба да се залепат на стакло.
Ми рекоа дека прво требало да ги лепам на трансфер ( хартија или нешто, појма немам што е :D )
Од кај може да купам такво чудо ??

Тоа чудо се вика трансфер фолија ;) Го има во Про-графика, Графика-про, како и да се викаат тие продавници за хартија, тапети и графичка припрема во близина на кафичот Круг во Дебар Маало. Мислам дека е околу 50 денари метар, ама не сум сигурна.

Калориска таблица имаш тука, пишуваш која храна сакаш, бираш количина и ти пресметува.

Тоа чудо се вика трансфер фолија ;) Го има во Про-графика, Графика-про, како и да се викаат тие продавници за хартија, тапети и графичка припрема во близина на кафичот Круг во Дебар Маало. Мислам дека е околу 50 денари метар, ама не сум сигурна.

Ај кажи ми како да пресметам пример тост со компири,или грашак,ориз,грав ?

од кај да знам точно колку собира еден тањир...малце ме буни тоа..

Ај кажи ми како да пресметам пример тост со компири,или грашак,ориз,грав ?

од кај да знам точно колку собира еден тањир...малце ме буни тоа..
Ќе си земеш кујнска вага и ќе си измериш ;)

Каде има во центар печатење од УСБ за 2 ден од лист (двострано)?
Знам дека има во Бисер ама далеку ми е.
Во мавровка имаш, а каде поточно ти одговара тебе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom