Поранешна стела во аеродром .
Каде кај Стела има пилатес? Да не си грешка друже?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поранешна стела во аеродром .
Каде кај Стела има пилатес? Да не си грешка друже?
Во подземната гаража што е до дисконтот (стела) има опремен простор за кик бокс, пилатес и аеробик ...
На секоја бензинска или продавница за автоопремакаде во скопје можам најбрзо да купам ланци за кола, не ми се за ставање, чисто за "да да имам зимска опрема"
Каде можам да ја најдам сајла за токач за предна кочница не треба да биде многу долга едно 40 центима мислам ке бидат доволни колку да се кочи
1.Калориска таблица
2.Speedfire јакна,али не оргинал,туку реплика,или фалш како сакате![]()
Имам букви од колаж/самолеплива хартија што треба да се залепат на стакло.
Ми рекоа дека прво требало да ги лепам на трансфер ( хартија или нешто, појма немам што е)
Од кај може да купам такво чудо ??
Калориска таблица имаш тука, пишуваш која храна сакаш, бираш количина и ти пресметува.
Тоа чудо се вика трансфер фолијаГо има во Про-графика, Графика-про, како и да се викаат тие продавници за хартија, тапети и графичка припрема во близина на кафичот Круг во Дебар Маало. Мислам дека е околу 50 денари метар, ама не сум сигурна.
Ќе си земеш кујнска вага и ќе си измеришАј кажи ми како да пресметам пример тост со компири,или грашак,ориз,грав ?
од кај да знам точно колку собира еден тањир...малце ме буни тоа..
Во мавровка имаш, а каде поточно ти одговара тебе?Каде има во центар печатење од УСБ за 2 ден од лист (двострано)?
Знам дека има во Бисер ама далеку ми е.