- Член од
- 6 октомври 2008
- Мислења
- 1.884
- Поени од реакции
- 2.088
Каде кај Стела има пилатес? Да не си грешка друже?Поранешна стела во аеродром .
Каде кај Стела има пилатес? Да не си грешка друже?Поранешна стела во аеродром .
Во подземната гаража што е до дисконтот (стела) има опремен простор за кик бокс, пилатес и аеробик ...Каде кај Стела има пилатес? Да не си грешка друже?
Ааааа извини ондак јас мислев дека таму се тренира само кик бокс, а за пилатес и аеробик не сум знаел, а баш таму живеам на 20 метра од Стела.Во подземната гаража што е до дисконтот (стела) има опремен простор за кик бокс, пилатес и аеробик ...
На секоја бензинска или продавница за автоопремакаде во скопје можам најбрзо да купам ланци за кола, не ми се за ставање, чисто за "да да имам зимска опрема"
У било која точкара, сегде имаат.Каде можам да ја најдам сајла за токач за предна кочница не треба да биде многу долга едно 40 центима мислам ке бидат доволни колку да се кочи
1.Калориска таблица
2.Speedfire јакна,али не оргинал,туку реплика,или фалш како сакате
Тоа чудо се вика трансфер фолија Го има во Про-графика, Графика-про, како и да се викаат тие продавници за хартија, тапети и графичка припрема во близина на кафичот Круг во Дебар Маало. Мислам дека е околу 50 денари метар, ама не сум сигурна.Имам букви од колаж/самолеплива хартија што треба да се залепат на стакло.
Ми рекоа дека прво требало да ги лепам на трансфер ( хартија или нешто, појма немам што е )
Од кај може да купам такво чудо ??
Ај кажи ми како да пресметам пример тост со компири,или грашак,ориз,грав ?Калориска таблица имаш тука, пишуваш која храна сакаш, бираш количина и ти пресметува.
Тоа чудо се вика трансфер фолија Го има во Про-графика, Графика-про, како и да се викаат тие продавници за хартија, тапети и графичка припрема во близина на кафичот Круг во Дебар Маало. Мислам дека е околу 50 денари метар, ама не сум сигурна.
Ќе си земеш кујнска вага и ќе си измеришАј кажи ми како да пресметам пример тост со компири,или грашак,ориз,грав ?
од кај да знам точно колку собира еден тањир...малце ме буни тоа..
Во мавровка имаш, а каде поточно ти одговара тебе?Каде има во центар печатење од УСБ за 2 ден од лист (двострано)?
Знам дека има во Бисер ама далеку ми е.