Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Број на кондура до 48. Само не Гуливер или некое место сл. на Гуливер, 200 евра за кондури не ми се даваат.

specialty-coffee-drinks.jpg

ajmo narodec n kafica ......zemete zdiv pa posle brkajte rabota:P:LOL:

Каде можам да најдам опрема за хотелска кујна? По можност и со цени.

na partizanska nasproti leptokarija ., do prodavnicata na gorenje ., ima golema prodavnica ., specijalizirana za ovaa namena ., ne znam kako se vikashe ., no vo sekoj sluchaj proveri.,... kaj privatniot fakultet za turizam ., tamu proveri....so sreka(y)

Каде да најдам спрејови за графити во Ѓ.П. или Карпош, ме мрзи да идам до Центар и цена нормално? Сива боја ми треба ИТНО!

Пред некое време баш тука прочитав негде имало продавница за гравирање некаде позади или у близина на броз , ми треба за да изгравирам несто на оние плочки , незнам како точно се викаат во америшките филмови ги носат војниците :)дог тегс или несто слично... дали некој знае да ми објасни каде е тоа поточно или да ми даде нивни број и дали знаете како иде цената отприлика....
МИКЕИ позади кај полицијата Беко. А можеш и позади ЈБТ им е задната врата на Микеи, ама ја отвораат кога вработените идат на пуш пауза. Енивејз во тој ред згради е.
За цена не знам, ама не би требало да е поскапо од 500 денари.

a imash gravirnica ., sproti izlezot od parkingot podzemniot na trgovski., tuka imashe neshto ttk banka ..............nasproti triumfalnata kapija ., graviraat pehari ., plochki ., blagodarnici., znachi od stanata na eurofarm aptekata .,..samo tamu nekade prema sobranie........e sega ako se snajdesh kako ti objasniv sekoja ches., a jbg......:(

Каде да најдам спрејови за графити во Ѓ.П. или Карпош, ме мрзи да идам до Центар и цена нормално? Сива боја ми треба ИТНО!

Доста бре испошкртавте цел град на што личи :вонзем:

У граверница не можат да ти напраат оригинални dog-tags. Затоа МИКЕИ е таман место. Најдов на нетов реклама за арми-шоп позади собрание, ама никогаш не ми текнало да го проверам.

Баш ме интересира каде можам да најдам вакво нешто.
images

Мини бар. Има ли вакво нешто во Македонија и колку би чинело да се земе едно?

Баш ме интересира каде можам да најдам вакво нешто.
images

Мини бар. Има ли вакво нешто во Македонија и колку би чинело да се земе едно?

Мислам дека секаде има. Во Техномаркет мислам дека гледав ... пред некое време (5-6-7 месеци)

Продавници за Спортска опрема (статични велосипеди) што се за вежбање?Која цена се движат отприлика? некој ако има препорака нека стави линк :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom