B
Borg_Drone
Гостин
Број на кондура до 48. Само не Гуливер или некое место сл. на Гуливер, 200 евра за кондури не ми се даваат.
Пиротехниката е забранета со закон, таква продавница не верувам дека постои .Продавница за пиротехника низ Скопјево?
МИКЕИ позади кај полицијата Беко. А можеш и позади ЈБТ им е задната врата на Микеи, ама ја отвораат кога вработените идат на пуш пауза. Енивејз во тој ред згради е.Пред некое време баш тука прочитав негде имало продавница за гравирање некаде позади или у близина на броз , ми треба за да изгравирам несто на оние плочки , незнам како точно се викаат во америшките филмови ги носат војниците дог тегс или несто слично... дали некој знае да ми објасни каде е тоа поточно или да ми даде нивни број и дали знаете како иде цената отприлика....
Доста бре испошкртавте цел град на што личиКаде да најдам спрејови за графити во Ѓ.П. или Карпош, ме мрзи да идам до Центар и цена нормално? Сива боја ми треба ИТНО!
Не е за шкртање ова, за проект ми треба.Доста бре испошкртавте цел град на што личи
Мислам дека секаде има. Во Техномаркет мислам дека гледав ... пред некое време (5-6-7 месеци)Баш ме интересира каде можам да најдам вакво нешто.
Мини бар. Има ли вакво нешто во Македонија и колку би чинело да се земе едно?