Seniorita
џм..
- Член од
- 11 април 2011
- Мислења
- 1.344
- Поени од реакции
- 681
јас го имам бројот ....ти треба![]()
да не ми требаше, немаше да го барам
ај ПП
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас го имам бројот ....ти треба![]()
ај ПП
Во Sewa, или на плоштад наспроти Тренд или одма преку Камени мост, во зградата наспроти црквата, до министерството, а имаат продавница и во Беверли.![]()
Ваков масажер за глава негде низ Скопјево.Во Jumbo немат![]()
Провери на раскрсницата Партизанска со Рузвелтова, до Комерцијална Банка, како што ти кажаа, има 2 продавници за алкохол, Библиотека и Тринити.Абсинт од кај може да се купи, и по која цена?
ииидемо опет:
ми треба бројот на др.Чачаро(в)ска AGAIN ( го имав порано, ама го изгубив -.- God damn it! ) рентгенолог, ординацијата и е карши Зоил Мк. низ тунелот до билната аптека. Прашав на 188 за број, ама го нема. Ако некој сака да ми направи услуга, да погледне ( ако е близу де) би била благодарна ептен!
пс: не ме јадете со коментари " ако знаеш каде е сама да го побараш " од Виница сум, it's so far far away![]()
Градник за куче за влечење товар?
И некаква поасална опрема, во пет-шоповиве има само бугарски срања.
најде или? на 5 мин од дома ми е да проверам ако не си нашла.

Нешто слично на ова.
![]()
Sto ????a jas da ve prasam kade se prodavaat pari osven vo banka ako gi imas?![]()
Sto ????a jas da ve prasam kade se prodavaat pari osven vo banka ako gi imas?![]()
Градников ти треба за набивње на мускулатура на кучето ?
Квалитетни лепенки за мотор?
т.е поточно лепенка Aprilia![]()
дог тегс или несто слично... дали некој знае да ми објасни каде е тоа поточно или да ми даде нивни број и дали знаете како иде цената отприлика....![]()
Има кај нас негде вакво? VGA to RCA composite/s-video?