Каде може да најдам? (Општи прашања)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ова имам видено во Рамстор во Тетово, истата продавница идеше на реклама деновиве и у Скопје дека ке се отвара поточно на 17 ноември: JYSK се вика, кај се наоѓа поточно незнам у стил на Хубо е.
Уфффф појма немам кај би било ова...Знајте кај имат мразој во форма на диносауруси не знајте вакво кај имат:icon_lol:Ве молам некој ако имат претстава кај да најдам нека пишит.Преважно ми е!:(

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Некоја теретана блиску до универзална или католичка, освен Фит на 9-ти Мај?

I

Intex

Гостин
Не беше едно од појаките алкохоли, или грешам? Ако е точно, тогаш мислам дека знам кај има. :D
Тој е. Кај го има?
--- надополнето: Nov 29, 2011 8:54 PM ---
Не беше едно од појаките алкохоли, или грешам? Ако е точно, тогаш мислам дека знам кај има. :D
Тој е. Кај го има?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Тој е. Кај го има?
--- надополнето: Nov 29, 2011 8:54 PM ---

Тој е. Кај го има?
Дуќанот е на партизанска, ќе му дојде помеѓу Симпо и Буњаковец трговкиот. Од десна страна кога одиш накај центар. Продават разни алкохолни пијалоци, па би требало да го има и него. Пред или после комерцијална ќе му дојде. Неможеш да го промашиш на главна гледа дуќанот.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Абсинт од кај може да се купи, и по која цена?
Да знаеш дека кај нас го има само ,,фалшот",тој со 55% алкохол.600 денари мислам е литро и ако не се лажам членов погоре мисли на продавницата библиотека.Тогаш коа пиев не знам тој од кај беше купен али претпоставувам истиот го има таму.Мирис сличен на узо со зелена боја.
--- надополнето: Nov 29, 2011 10:14 PM ---

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
ииидемо опет:

ми треба бројот на др.Чачаро(в)ска AGAIN ( го имав порано, ама го изгубив -.- God damn it! ) рентгенолог, ординацијата и е карши Зоил Мк. низ тунелот до билната аптека. Прашав на 188 за број, ама го нема. Ако некој сака да ми направи услуга, да погледне ( ако е близу де :P ) би била благодарна ептен! :)

пс: не ме јадете со коментари " ако знаеш каде е сама да го побараш " од Виница сум, it's so far far away ;)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.089
Поени од реакции
25.286
Вакви саати-столбови, ама не некои со злата и махагони што коштаат миљарда евра?

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
ииидемо опет:

ми треба бројот на др.Чачаро(в)ска AGAIN ( го имав порано, ама го изгубив -.- God damn it! ) рентгенолог, ординацијата и е карши Зоил Мк. низ тунелот до билната аптека. Прашав на 188 за број, ама го нема. Ако некој сака да ми направи услуга, да погледне ( ако е близу де :P ) би била благодарна ептен! :)

пс: не ме јадете со коментари " ако знаеш каде е сама да го побараш " од Виница сум, it's so far far away ;)
јас го имам бројот ....ти треба :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Градник за куче за влечење товар?

И некаква поасална опрема, во пет-шоповиве има само бугарски срања.

Kajgana Shop

На врв Bottom