Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
3 јуни 2009
Мислења
384
Поени од реакции
408

Ваков масажер за глава негде низ Скопјево.Во Jumbo немат :(
Во Sewa, или на плоштад наспроти Тренд или одма преку Камени мост, во зградата наспроти црквата, до министерството, а имаат продавница и во Беверли.
--- надополнето: Nov 30, 2011 8:43 PM ---
Абсинт од кај може да се купи, и по која цена?
Провери на раскрсницата Партизанска со Рузвелтова, до Комерцијална Банка, како што ти кажаа, има 2 продавници за алкохол, Библиотека и Тринити.
Појаснување: во МКД е дозволен увоз на пијалоци кои содржат max 55% алкохол (не може да се најде ни Bacardi 151).
Појаснување 2: Absinthe не е тоа што бил порано, на времето Ван Гог кога се сечел. Освен послаб процент алкохол, содржи само 10% од психотропните треви кои се ставале порано.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
ииидемо опет:
ми треба бројот на др.Чачаро(в)ска AGAIN ( го имав порано, ама го изгубив -.- God damn it! ) рентгенолог, ординацијата и е карши Зоил Мк. низ тунелот до билната аптека. Прашав на 188 за број, ама го нема. Ако некој сака да ми направи услуга, да погледне ( ако е близу де :P ) би била благодарна ептен! :)
пс: не ме јадете со коментари " ако знаеш каде е сама да го побараш " од Виница сум, it's so far far away ;)
најде или? на 5 мин од дома ми е да проверам ако не си нашла.
Градник за куче за влечење товар?
И некаква поасална опрема, во пет-шоповиве има само бугарски срања.
да дадеш некој пример?

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Градников ти треба за набивње на мускулатура на кучето ?
Има капацитет за работа, сакам да пробам малце колку можам сам аматерски. Ем ќе изгори малце енергија, ем поубаво ќе го тонира телото. Не планирам да влече камиони.

Ако знаеш кај има помагај, ако не ќе мора некако да прилагодам обичен.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Квалитетни лепенки за мотор?
т.е поточно лепенка Aprilia :)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Пред некое време баш тука прочитав негде имало продавница за гравирање некаде позади или у близина на броз , ми треба за да изгравирам несто на оние плочки , незнам како точно се викаат во америшките филмови ги носат војниците :)дог тегс или несто слично... дали некој знае да ми објасни каде е тоа поточно или да ми даде нивни број и дали знаете како иде цената отприлика....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Има кај нас негде вакво? VGA to RCA composite/s-video?

L

Lu

Гостин
Дали знаете каде се продаваат оние едни метални столбчиња што се користат за чување на празно паркинг место ?

Вака нешто изгледаат

Kajgana Shop

На врв Bottom