Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Dali kaj nas vo Mkd ima berber sto posle potstrizuvanje ti pravi head and face masaza ko onie berberi u indija?

Dali kaj nas vo Mkd ima berber sto posle potstrizuvanje ti pravi head and face masaza ko onie berberi u indija?
Во Скопје и во Охрид кај некои бербери после бричење добиваш кратка масажа на лице.
За масажа на глава не знам, имам долга коса, на бербер одам само за бричење.
(не сум бил на бербер во друг град)

Каде може да се најдат книговезци што изработуваат книги со тврди кожни повези? Дали воопшто постојат такви и каде би барал?

Каде може да се најдат книговезци што изработуваат книги со тврди кожни повези? Дали воопшто постојат такви и каде би барал?
Imas mnogu pecatnici sto izrabotuvaat knigi so TVD povez. E sega, dali baras striktno da bide kozen, ke mora da vrtis telefon...

Книговез Охрид. Побарај ги на Facebook

Sent from my LG-H872 using Tapatalk

Imas mnogu pecatnici sto izrabotuvaat knigi so TVD povez. E sega, dali baras striktno da bide kozen, ke mora da vrtis telefon...

Знам за печатници но не изработуваат тоа што барам

Книговез Охрид. Побарај ги на Facebook

Sent from my LG-H872 using Tapatalk

Ти благодарам, ако некој друг знае за уште вакви места нека пише.

518+kY9Q1ML._AC_.jpg

чај од кора од калинка..во септември кога бев во Полихроно купив и ми се допадна, 1.05 евра е кутивче..
всушност кај НАС сега НЕМА никаков чај од калинки, ти кажуваат КУПИ КАЛИНКИ и суши ја кората :cool:
пишав и на Веро ама џаба... толку не бива
Барај во билкарска аптека кај карши седиштето на ујп

Sent from my SM-N986U using Tapatalk

Каде може да најдам фина и искрена девојка што нема да се фолира?

Каде во Скопје има мајстори за репарирање кожни волани за коли или слично ?

Sent from my SM-N986U using Tapatalk

Знам за печатници но не изработуваат тоа што барам

Ти благодарам, ако некој друг знае за уште вакви места нека пише.
Пиши ми пп што точно бараш.

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

Дали може да купам само оној дел од полначот за лап топ кој оди од штекерот до адаптерот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom