Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да најдам мешалка за несс кафе, ама да не е огромна како по Кафичите туку некое помалечко да го собира секаде :) >?

Каде има во Скопје?

Па на пазар бе, на тезги.

Каде може да најдам мешалка за несс кафе, ама да не е огромна како по Кафичите туку некое помалечко да го собира секаде :) >?

Види во продавниците за соковници, миксери итн.

Vo Tinex imas mi izgledaat dobri... i evtini se. Samo nemojte da zemas SEVERIN na baterii! Sranje nevideno! Samo na struja!

Da prasam sega jas. Vo Zagreb i Beograd ima takvo nesto.... Kazete mi, (ako nekoj znae ili cul) kade i dali vo Skopje moze da se nabavat potnici za pod pazuvi. Site sto go imaat toj problem ke bidat zadovolni.

Печатница каде што можам да им однесам слика и да ми напраат постер?

И да, дали во Диги Принт (одма до ЈБТ) можат да ми напраат постер?

Итно е!!!!!

Дали некој знае што се продава во книжара АКАДЕМИК (пишува само "правна литература"), позади Кинг бургер? Пошо кога и да одам затворена е, а попладне ретко можам да отидам.фала.

Имам слично прашање како Др. АГАН. Ми треба постер со сликата „Бакнеж“ од Климт (мојот аватар). Доколку сте виделе некаде да се продава или доколку имате идеја дали можат да ми направат во печатница, ќе ве замолам да ми кажете. Благодарам :wink:.

Чкарт дрес од Аргентина(Меси) до кај 500?

Македонската страна за купување на производи со наддавање?

знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom