Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да објасни каде е кафана/ресторан/што и да е "ЈАНА" кај центар за странски јазици ?

Да не знае некој кај го преместија или пак го затворија она Смешко, на плоштад што беше, од Ајриш паб десно по уличката, каде што шиткашеа жици за гитара по 60 денари? Забележав уште пред 2-3 месеци дека го нема тука, ама еве сега ми притреба....

Може некој да објасни каде е кафана/ресторан/што и да е "ЈАНА" кај центар за странски јазици ?
Ако одиш по улицата орце николов од генерал штаб кон центарот за странски јазици, кафанава ти е од десна страна после месарницата римес, а пред бурекџилница дедо јован

Добро мене ме интересира место каде што има поголем избор - и на мене и на тебе да ти свиѓа по нешто!
Провери во Стефано Г.Т.Ц 1 кат :pipi:

Ваке, ми треба дрес од Њукасл, бидејќи спознор им стана пума се надевам дека ќе има и нивни дресој у Мк таке да кажи те кј има Фан шоп нивни!

Каде можам да изнајмам Play Station 2 во Охрид? Во она наспроти скалестана изнајмуваат само единица. Или ако некој има дома да му го изнајмам на еден ден.

Izvini vaka so se mesam,nz da odgovoram na tvoeto prasanje,no nova sum na kajgana i nemozam bas da se snajdam... no mi trebaat podatoci za romanot KRPEN ZIVOT od Stale Popov... sodrzina,pa bi mozel li nekoj da mi pomogne??? :(

Izvini vaka so se mesam,nz da odgovoram na tvoeto prasanje,no nova sum na kajgana i nemozam bas da se snajdam... no mi trebaat podatoci za romanot KRPEN ZIVOT od Stale Popov... sodrzina,pa bi mozel li nekoj da mi pomogne??? :(

Не треба вака, треба да си ја прочиташ книгата, од македонски автор е плус после за матура ќе си ја чукаш главата, ама еве нешто накратко:

http://krpenzivot.com/eksplikacii/dramaturg

каде можам да купа електричен пиштол или спреј за самоодбрана поима немам дали има некоја продавница кај нас во Скопје и дали е потребно некаква дозвола

каде можам да купа електричен пиштол или спреј за самоодбрана поима немам дали има некоја продавница кај нас во Скопје и дали е потребно некаква дозвола
првото на бит-пазар ќе го најдеш (непотврдена информација), денес дознав од пријател.

Фала за ова, го најдов, ама мене ми требаше нешто како кратка содржина од книгата...
Кратка содржина од книга се вади од книга ја ко што знам. Ај памет у глава за друг пат, на време ќе си читаш лектири.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom