Каде и со кого?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
со дечко ми на некое романтично место, можеби Мајами незнам навистина

negde pokraj voda!so edna devojka!moze samo nie dvajca???

Не размишљам ама ич пакуем куферите и заминвам за Куба на El Nicho falls :vozbud: а зашто баш таму па еве видете зашто www.netssa.com/elnicho.html,а со кого зависи кој ќе ми биде коњак у тој период кога ќе треба да одам :helou:

Da ne dolzam mnogu!! Ja pakuvam zenska mi i odam na BERMUDITE!!!

Хм....се знае:hot:а каде? Каде сака:back:

villa-bali-becik-main.jpg

Би избрала некоја ваква вила на Бали! А со мене неможам еден да земам ... тоа би биле двете кученца. Зошто? Е па само тие можат да ме релаксираат и насмеат ... аиде, кај да се обратам сега?:podsmev:

Замислете дека добивате патување за двајца,во најлуксузен хотел,приватна плажа и се нај нај...каде би одбрале да патувате и кого би земале со себе?И зошто баш таму и со таа личност?

Каде не е баш битно....тоа тебе ке ти го оставам :back:

Барцелона, со девојка ми.

Definitivno so decko mi.... Patot pod noze i op.. Italija. Em celana zemja da recam e romantiki, em obozavam italijanska hrana, pa taka da tamu dobivas se vo edno.

На Хаваите!...со кого незнам

Со кого?Се знае.
А каде?Каде било само да има вода и добра плажа.Умирам да се жбрцнам во вода :zver:

Замислете дека добивате патување за двајца,во најлуксузен хотел,приватна плажа и се нај нај...каде би одбрале да патувате и кого би земале со себе?И зошто баш таму и со таа личност?

pix-phi-phi-inlet.jpg

b71276.jpg

Каде?
На островот Ko Phi Phi Lee
Со кого?
Со девојка ми.
Зашто?
Затоа што ја се сакаме. :back:
:toe:

Да не го повторувам младичот од погоре, само ќе прецизирам малку: во Љорет дел Мар со него. Затоа што местото е преубаво со Барцелона до него, а со младичот затоа што знам дека колку и пати да одиме, пак топ ќе поминеме.:back:
Е сеа, ако не може он, во Оксфорд со мојата најдобра другарка Јуца, за да можеме да идеме на разни концерти и да уживаме во готската архитектура насекаде!!! :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom