Каде би сакале да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата NIght_Elf
  • Време на започнување Време на започнување
Потполно си во право: еве зошто.
јас садам пред нова зграда дрвца околу паркингот, а истите тие утре наутро ги наоѓам сите на брисачи на мојата кола.
Подоцна се дозна, кога ќе пораснеле ќе не можел селанецот да го гледа фичото од дома.
:zver::pos::pos:Бог да чува од такви комшии. хахаха

Рим исто така Прага и Виена а надвор од Европа тоа би било Канада.
Иако не би имал против било каде да живеам ако со мене е Моника Белучи :D;).

Јас би сакала да живеам во Париз.
Инаку јас сум нова на форумов и се надевам дека со вас ќе си поминам супер.
Бакнежи :angel:

Јас би сакала да живеам во Париз.
Инаку јас сум нова на форумов и се надевам дека со вас ќе си поминам супер.
Бакнежи :angel:
Добро ни дојде, ти посакуваме пријатен престој :)

Во Австралија-секогаш е избрана за најмирна држава,позната што нема корупција..Секој закон за сите исто важи..Втора опција Канада.

Тука, каде што си живеам, во Македонија, во Скопје. Само или Карпош 4, 3, 2 или Тафталиџе Капиштец, тука некаде.
Ако те омажат у Визбегово или Ново Село - Струмица ќе видиш сакам таму сакам тука некаде.:sakasuste:

Па, со оглед на моменталнава состојба во државава, радо би се преселила во Африка да им помагам на црнчињата....

Монтреал, Берлин или Њујорк! А во Пацификот остров приватен сакам да имам!

Ех и јас сакам да живеам New York, Los Angeles или Аcapulco, ама под услов да имам добра работа за да не живеам мизерно...

Јас не сакам да живеам во голем град ниту пак копнеам по некоја метропола јас едноставно сакам во некое Швајцарско село да живеам каде што ќе имам мир, хармонија, зеленило и воедно природата да ми биде на дофат. Ете мене тоа ми треба ништо пповеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom