Kaде одмара Љубчо?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па сите се исти само што Љубчо највеќе се "фали" во јавност со своите излети и прошетки а за другите само се шпекулира за сметки во странство.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
264
Поени од реакции
0
Струмикс напиша:
Абе, кај нас интересно е тоа што секогаш ги апсат оние „ситните” кои „лапнале” неколку десетици илјади „евровизиски”... Тоа е опашката на рибата. А главата, смрди ли та смрди...
Тоа е и каj нас. Сите ситни риби се арестуват, а крупните окрадоа сичко и се недосаегаеми.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
izgleda deka e na Florida nekade, ama dojden e denovive za da ja prezentira negovata bugarska zbirka poezija, kako sto bi rekle vo EDNOOKI prosetaj po svetot za da zaboravis od kade si

Член од
14 мај 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
Струмикс напиша:
Епа, 2002 падна од власт, и никому не му текна да му прочешла финансиите.
А не ме чуди и да шетал така...лапал се налапал, та и за правнуци ќе остане!
Туку, сето тоа ме асоцира на некој џентлменски договор меѓу оние кои си менуваат власта на секои избори за меѓусебно неапсење на крупните риби.
Koj da procheshlja, pa sas Brankovi pare e kupen Ljupcho.Nego treba da se prashate zash Branche ga kupuva Ljupchu -glupchu.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Хахаа идолот на вмровците.Ќе си ужива све што најде испокраде.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Зашто ништо не му фали. Па затоа што барем 50% од украдените милиони се отидени на вистински места за „подмачкување„, стандардна работа.

Маестрален лопов но мора и кај народот да има нешто сакато штом се толерира и ништо не му фали (како и на сите останати лопови).

J

Johnny Stulic

Гостин
Јас мислам дека Снежана е "посилниот пол" таа одлучува каде да се трошат парите џабе лаеме по Љубчо

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
bas me interesira dali mislite deka Ljupco koj bese na vlast 2 god (sam)ima ukradeno poveke od ovie drugite(si znaete koi) prv B.C koi se glavni lopovi 15 god ,koga se slucija TAT(gi odraa lugeto),go prodadoa IMETO i ZNAMETO na Grcite(pederista),gi prodadoa 80% od drzavnite firmi i toa naj jakite i da ne nabrojuvam uste
Незнам зошто, ама си велам зошто немам слушнато за тој твојот БЦ што има милјарди според тебе да оди на приватно патување подалеку од Турција, или пак повеќе од 1 стан, не како некои само мајкаму има четири, или пак синму да го возат во најскап џип со 10 члено обезбедување.... така да не верувам во злонамерниците од ДПМНЕ кои еднаш ја оплачкаа ама стварно ја оплачкаа Македонија во 3-4 години, еве денес го повторуваат истото сценаријо, тогаш беше војната, денес спорот со Грција - малку поинвентивно

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Може да ви е интересно каде живее Георгиевски во БГ.Еве
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-07-19&article=153562

Град Благоевград улица Христо Татарчев № 17 стан 1.
Ако посакате одете му на гости да ви черпи со една ракиja.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Абе ја со молотов коктел би му отишол на гости не со ракија.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да се надеваме дека еден ден во блиска иднина и обајцата ќе се одмораат во новото крило на Идризово кое Гвујо го започна со специјална намера за “зловреме“.:wink:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Да се надеваме дека еден ден во блиска иднина и обајцата ќе се одмораат во новото крило на Идризово кое Гвујо го започна со специјална намера за “зловреме“.:wink:
Koi dvajca be?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па двајца бе,сигурно нема собите да бидат еднокреветни,знаеш дека се кубури со простор и најмалку по двајца ќе се “одмораат“ во новото крило на Идризово.Или ти мислеше на некој актуелен?:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom