K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Освен Карано најде некоја друга што личи на женско?

Го гледав мечот каде Џина (жена по сите нишани иако малку развиена) изгуби од Сантос и просто ми беше жал затоа што повеќето ММА „жени“ имаат повеќе стероиди во тело од 3 просечни билдера.

Дали оваа ти личи на „жена“ :eek:?

cris.jpg

секси е хаха.. Незнам зошто се упропастуваат вака..

Ај и тука ќе го поставам прашањето, бидејќи ќе го видат повеќе луѓе, па може некој и ќе знае да каже:
Дали некој знае дали во МКД постои клуб во кој се тренираат боречките аспекти на Таи Чи, не само медитација и релаксација. Благодарам од напред.

Освен Карано најде некоја друга што личи на женско?

Го гледав мечот каде Џина (жена по сите нишани иако малку развиена) изгуби од Сантос и просто ми беше жал затоа што повеќето ММА „жени“ имаат повеќе стероиди во тело од 3 просечни билдера.

Дали оваа ти личи на „жена“ :eek:?

cris.jpg
за грда, е града тоа е факт, ама стрероиди и такви глупости гарантирано не користи, природна грдотија е, ама сепа е badass :)
какво тепање му мава на сите противници, дури имаше граплинг спаринг со тито ортиз( го акна од земја маж 100кг.)
грдо е за гледање женски ММА, ич не ми по вкус bitch fight мене

за грда, е града тоа е факт, ама стрероиди и такви глупости гарантирано не користи, природна грдотија е, ама сепа е badass :)
какво тепање му мава на сите противници, дури имаше граплинг спаринг со тито ортиз( го акна од земја маж 100кг.)
грдо е за гледање женски ММА, ич не ми по вкус bitch fight мене

И ја гледав борбата со Џина и не е грда туку е веќе на прелаз кон машка мускулатура и затоа ти се чини грда а тоа со обична храна нема шанси да се постигне. На видеото се гледа дека и коските на лицето и се пошироки а вратот и е типично машки така да никој не ме убедува дека некоја варијанта на тестостерон не бил во игра. Нормално останува можноста да е маж во полуженско тело со природен вишок тестостерон ама обична жена во никој случај не е :).

Џина треба да не се бори со вакви кои се на прелаз помеѓу маж и жена туку таквите нека си имаат своја федерација па нека се кршат помеѓу себе затоа што со жени немаат врска :).

И ја гледав борбата со Џина и не е грда туку е веќе на прелаз кон машка мускулатура и затоа ти се чини грда а тоа со обична храна нема шанси да се постигне. На видеото се гледа дека и коските на лицето и се пошироки а вратот и е типично машки така да никој не ме убедува дека некоја варијанта на тестостерон не бил во игра. Нормално останува можноста да е маж во полуженско тело со природен вишок тестостерон ама обична жена во никој случај не е :).

Џина треба да не се бори со вакви кои се на прелаз помеѓу маж и жена туку таквите нека си имаат своја федерација па нека се кршат помеѓу себе затоа што со жени немаат врска :).
неможе да има високо ниво на хормони од проста причина што 2 пати за време на борба ги тестираат детално, провери уствари која е сајборг, жената тренира многу повеќе од мажот нејзин, она што го гледаш најверојатно е од суплементи, која ги користи долго долго време,

неможе да има високо ниво на хормони од проста причина што 2 пати за време на борба ги тестираат детално, провери уствари која е сајборг, жената тренира многу повеќе од мажот нејзин, она што го гледаш најверојатно е од суплементи, која ги користи долго долго време,

Хирашин, не е поентата јас и ти да се убедуваме кој е во право а кој греши, имаме очигледно различно мислење ама бидејќи и двајцата тренираме и самиот знаеш колку е тешко да се накачи здрава мускулна маса така да мене ми е „девојкава“ крајно сомнителна :).

Ете и да не зема стероиди (иако мислам дека нешто земала) пак не е обична девојка туку стил на Навратилова за која знаеме колку беше жена ;).

Ќе ја оставиме темава отворена иако мислам се согласуваш дека порадо би поминал 1 минутка во муабет со Џина него цела ноќ во кревет со Сајборг иако е според тебе нормална жена ;).

Хирашин, не е поентата јас и ти да се убедуваме кој е во право а кој греши, имаме очигледно различно мислење ама бидејќи и двајцата тренираме и самиот знаеш колку е тешко да се накачи здрава мускулна маса така да мене ми е „девојкава“ крајно сомнителна :).

Ете и да не зема стероиди (иако мислам дека нешто земала) пак не е обична девојка туку стил на Навратилова за која знаеме колку беше жена ;).

Ќе ја оставиме темава отворена иако мислам се согласуваш дека порадо би поминал 1 минутка во муабет со Џина него цела ноќ во кревет со Сајборг иако е според тебе нормална жена ;).
таман работа да се разубедуваме, целта ми беше да го пренесам моето мислење за цурава, ;)

може не стероид ама протеин,глутамин,креатин,амино,хорс и уше нешто да.. а.к.а хемиска фабрика :D

секси е хаха.. Незнам зошто се упропастуваат вака..

Имаат потреба да се докажуваат дека ете и они можат. Тоа е накаков вид наткомпензација. Прашај ја Леандра, ќе ти објасни од личен пример.;)

бев денеска во црква и запалив свеќа за фјодор, бидејќи неможам да гледам вечер, знам дека ќе биде лудница :vozbud:

Федор почнал да се заебава и не тренира како што треба. Почна да губи мечови на многу глуп начин а тоа салото околу стомак може уште малку да го порасне малку му е :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom