K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Ако знае некој стрим или снимки од борбите нека пушти линк :).

Пред секое UFC ако си им фан на Facebook нели одат бесплатни борби во живо и обично на чат типови пуштаат линкови за стриминг во живо. Иначе на The Pirate Bay ги имаш буквално сите UFC од 1 до 132 и StrikeForce исто така.

Пред секое UFC ако си им фан на Facebook нели одат бесплатни борби во живо и обично на чат типови пуштаат линкови за стриминг во живо. Иначе на The Pirate Bay ги имаш буквално сите UFC од 1 до 132 и StrikeForce исто така.

На ова мислиш?

http://www.facebook.com/UFC?ref=ts

Во секој случај фала на инфо па ќе ги аднам чим така ;).

На ова мислиш?

http://www.facebook.com/UFC?ref=ts

Во секој случај фала на инфо па ќе ги аднам чим така ;).

Да тоа е тоа. Исто така имаат и realty show - The Ultimate Fighter се вика и тоа е доста интересно сега снимаат 14 сезона и тоа можеш да го најдеш на piratebay.

Поздрав

Еве еден од така појаките според мене, дечково е ЗВЕР!

Еве еден од така појаките според мене, дечково е ЗВЕР!

добар е, се гледа дека карате или таеквондо има тренирано, не ми е многу течна техниката со раце барем тоа што го имам видено и на тв. незнам кој категорија е ама ако може да е -100кг сакам да го видам против тајрон спонг во К-1,да видиме колку е добар,
--- надополнето: Jul 14, 2011 7:39 AM ---
иначе фил дејвис повреден за УФЦ 133, Дена Вајт на твитер објави EVANS VS. ORTIZ 2
требаше мачида да се бори ама не се договориле и ортиз е наместен како замена.
Hard?????? :LOL:
images

:icon_lol:

некои бокс мечови на ТВ,или кик-бокс или што и да е нешто здраво со мавање?....

Дај бе шо е ова ццц од милјон борци тито гоодбрале ццц. Дај нек му е**т матер нек оди у пензија неможам да го глеам.:@ Go nigga Go nigga :)

Дај бе шо е ова ццц од милјон борци тито гоодбрале ццц. Дај нек му е**т матер нек оди у пензија неможам да го глеам.:mad: Go nigga Go nigga :)
моментот беше со бејдер, ама бејдер го јаде па не успеа да му ги удрат клоците, замисли да тепа против рашад и топ позиција за титула против џон џонс О.О
иначе барем е*ачица вртка дома
jenna-jameson-tito-ortiz-tongue-00.jpg

моментот беше со бејдер, ама бејдер го јаде па не успеа да му ги удрат клоците, замисли да тепа против рашад и топ позиција за титула против џон џонс О.О
иначе барем е*ачица вртка дома
jenna-jameson-tito-ortiz-tongue-00.jpg

Се молам да тепа нигерот мада си ги ома форите тито па ке биде крваво .. иначе ваа курва некоја 100% :P

Се молам да тепа нигерот мада си ги ома форите тито па ке биде крваво .. иначе ваа курва некоја 100% :P
чекај неможам да сватам,за шо зборувате,кога го даваат мавањето на тв,на кој канал? :P

џена џејмисон бе брат, мора да си ја видле или слушнал негде :P

jas pratam 24-7 samo ultimejt fajt 6 avgust na OSN kanalot ke ima dobar ufc 133 event na koj ke se bori Tito Ortiz vs Rashad Evans,Ric Franklin vs Minotauro, Belfort vs Akijama i mn drugi interesni borbi za poveke informacii prasajte :)

jas pratam 24-7 samo ultimejt fajt 6 avgust na OSN kanalot ke ima dobar ufc 133 event na koj ke se bori Tito Ortiz vs Rashad Evans,Ric Franklin vs Minotauro, Belfort vs Akijama i mn drugi interesni borbi za poveke informacii prasajte :)
овој акијама му фали уште еден пораз за борба за титула, како што гледам секој пораз се појак и појак противник му даваат

hehe anderson nema da go simnat uste godina nemoze u sredna bar sea za sea nikoj da mu parira :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom