K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Јас тренирам Таи бокс- Муау Таи (како и да се вика...) , во Академија, моментално тренираме во ОУ КОле Неделковски (кај кафана Илинден)... вто-чет-саб 21.00-22.30 отрприлика е тренингот... моментално работиме физичко...

дап,во Академија има... 5-6 девојки се.... прочитај погоре што како...
ova akademija se vika ili ? i ima li detska grupa ??

ova akademija se vika ili ? i ima li detska grupa ??

Да/ Ама сега се преместени кај Олимписки во една зграда/ Јас правам пауза,протези ставав... Додека бев јас имаше дечиња од 3-4 одделение.
Моментално во клубот има тренер од кина мислам, ММА професионалец,и имаш избор на неколку вештини (ММА,таи бокс и сл...) Ако си заинтересиран да ти дадам фб профил од тренерот или некој контакт.

За мене без сомнение најинтелигентен борец е Андерсон Силва..после него веднаш доаѓа Ману Пакиао..
Колку и да си технички и физички поткован на крајот рефлексот и ,,мозокот,, ја решаваат борбата..

Како може да е некој толку глуп така да го удрат со нога :eek:?

Да/ Ама сега се преместени кај Олимписки во една зграда/ Јас правам пауза,протези ставав... Додека бев јас имаше дечиња од 3-4 одделение.
Моментално во клубот има тренер од кина мислам, ММА професионалец,и имаш избор на неколку вештини (ММА,таи бокс и сл...) Ако си заинтересиран да ти дадам фб профил од тренерот или некој контакт.

друже ај дај ми инфо 100 клуба сменив.. Кажи отприлика какви тренинзи има и дали се добри тие MMA тренинзи.. позз

Да не знае некој каде има тренинзи во СК за бокс?

друже ај дај ми инфо 100 клуба сменив.. Кажи отприлика какви тренинзи има и дали се добри тие MMA тренинзи.. позз

Друже,за мене беше супер. Мау таи т.е. таи бокс тренирав, на 3 месеца ја имав првата борба (аматерска секако,со искусен борец од истиот тим),да видам како е во ринг :) Ама ставив протеза :tapp: Ако сакаш ќе се договориме ќе отидеме на тренинг,ја оддамна не сум ги посетил дечките ќе видиш :)
Ми се свиѓаше што уште од рано правиме спаринзи. Додека во некои клубови спаринзи прават ептен касно...

Друже,за мене беше супер. Мау таи т.е. таи бокс тренирав, на 3 месеца ја имав првата борба (аматерска секако,со искусен борец од истиот тим),да видам како е во ринг :) Ама ставив протеза :tapp: Ако сакаш ќе се договориме ќе отидеме на тренинг,ја оддамна не сум ги посетил дечките ќе видиш :)
Ми се свиѓаше што уште од рано правиме спаринзи. Додека во некои клубови спаринзи прават ептен касно...

Важи немај гајле.. Јас одев едно време кај Ивица подоле што е само незнаев дека и таму има.. Ајде од септември обавезно да се договориме.. позз

Знам дека ќе речите дека е слаба ова лига , но дечково си тепа се со ред :)

да заинтересиран сум дај ми фб и број. и да те прашам колку е месечно ?

И мене ме интересира да видам како тренираат, така да јавувај кога ќе одиш :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom