75 borbi bjj, 4 god , se borev i mmaДруже, малку надвор од тема, колку време тренираш бџџ, која категорија си и дали вежбаш уште нешто додатно или си само на граплинг? Се имаш натпреварувано?
Sent from my 6037Y using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
75 borbi bjj, 4 god , se borev i mmaДруже, малку надвор од тема, колку време тренираш бџџ, која категорија си и дали вежбаш уште нешто додатно или си само на граплинг? Се имаш натпреварувано?
Jas go gledav, sakav da izgubi Ronda premnogu vleze vo film protiv Holm , si go dobi toa sto zasluzi, i pak da ima revans pak ke izgubi, od sam start neznaese kade se naoga Ronda.Гледаше некој UFC? Ронда конечно изгуби од Холи Холм. Едвај го чекам реваншот Ронда не се предава така лесно
На 12 Декември ќе биди многу јако МекГрегор против Алдо, Алдо моментално ја држи титулата а МекГрегор ептен срања зборува на прес-конференции
П.С. Зошто нема посебна тема за UFC?Мислам дека заслужува толку популарен спорт да има посебна тема
Богами ако не поработи на одбрана не да изгуби, Холм ќе и го смени личниот описJas go gledav, sakav da izgubi Ronda premnogu vleze vo film protiv Holm , si go dobi toa sto zasluzi, i pak da ima revans pak ke izgubi, od sam start neznaese kade se naoga Ronda.
Te кажам на женска ти, че ти дај и вечер и две по глаМногу ми е кеиф што конечно некој ја прати на спиење оваа исфилманава Ронда, премногу! Толку гнасно створење е што не покажува почит спрема никого.
Инаку, многу ме импресионираше оваа Холи, тоа е тој футворк што се бара, браво.
Холи, а за ова... имаш една "вечер", со сите манири!![]()
тешко реванш во блиска иднина, на роузи и била скршена вилицата ... претпоставка година дена пауза и слично.