K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 191 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,7%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,1%

• Вкупно гласачи
    588

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Вчера у Струмица, турнир со струмички борци, главна борба на вечерта беа двајца најпознати струмичани по тепање, по закачки и други слични работи ,зајадени од дамна, и салата беше полна како пред 3 години на кошарката, значи околу 4 000 народ.... Незнам дали во Македонија е имало толку народ на кик бокс натпревар до сега?

CHELSEA_SR

SAXON
Член од
27 март 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
вчера беше лудница:nesvest: во спортската сала,требаше да биде одржано оваа турнирче на стадионот пошо салата беше претесна да ги собере сите,штета шо пиндата изгуби од лазо...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
вчера беше лудница:nesvest: во спортската сала,требаше да биде одржано оваа турнирче на стадионот пошо салата беше претесна да ги собере сите,штета шо пиндата изгуби од лазо...
Нокаут или?

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
поене, првата рунда само подобар Пинда, другите две Лазо..... Негде околу 3.5 : 1 одиле поените

Z

ZeroStyle

Гостин
понеделник, вторник, среда, четврток - од 20 и 30 часот:)
и сабота од 18 часот. се плаќа 100 денари од тренинг или 1000 денари 3 пати неделно/месец, 4 пати неделно 1200/месец и 5 пати неделно 1500/месец. Тренинзите се одржуваат во салата на Јуниор позади Мерцедес салонот кај ФОН во поранешната кожара.
Има летово тренинзи?

Член од
23 јуни 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
pozdrav

zdravo bi sakal da se zapisam na kik boks no neznam poticno kade se naogate inaku spremen sum da gi izdrzam treninzite tolku mnogu barav kik boks klubovi za da treniram ako uste ima upisi bi sakal da se zapisam mojot broj e 078 574 269

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
да, имаме летово тренинзи на кеј.
роки скоро секој ден имаме тренинзи на кеј.
иначе тој пинда и тој другиот везе немаат бе тие нека идат ватерполо нека тренираат пафтаа со рацете како пливачи да се а не кикбоксери лол,
срамота беше тоа не беше кик бокс жива срамота што искочиле да се борат тие.

Z

ZeroStyle

Гостин
да, имаме летово тренинзи на кеј.
роки скоро секој ден имаме тренинзи на кеј.
иначе тој пинда и тој другиот везе немаат бе тие нека идат ватерполо нека тренираат пафтаа со рацете како пливачи да се а не кикбоксери лол,
срамота беше тоа не беше кик бокс жива срамота што искочиле да се борат тие.
Да ми пратиш бројче од клубот кај што тренираш на пп?
Фала

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Од септември сакам да се запишам на некоја боречка вештина.Едно време ми го збореа како најдобра џет кун до.Сите боречки вештини во едно.Или пак кик бокс е подобро.И ај ако знаете каде е најдобро за почетници.Знам и кик бокс има во Дом на АРМ.Колку пари,време,колку пати неделнО се тренира?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај некој поискусен (а како што ги прочитав сите 42 страници гледам дека исчезнале искусните и оние што повеќе знаат) нека ме посоветува која боречка вештина се спрема и усовршува за пократок период (не мислам за неколку месеци се разбира). Знам дека за реалното аикидо треба многу многу години, па планирам нешто Винг Чун Кунг Фу. Намената ми е за самоодбрана се разбира..

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Ај некој поискусен (а како што ги прочитав сите 42 страници гледам дека исчезнале искусните и оние што повеќе знаат) нека ме посоветува која боречка вештина се спрема и усовршува за пократок период (не мислам за неколку месеци се разбира). Знам дека за реалното аикидо треба многу многу години, па планирам нешто Винг Чун Кунг Фу. Намената ми е за самоодбрана се разбира..
Пробај џудо .. Ако ти е за самоодбрана тоа најбрзо можеш .. Ма да само со џудо не праиш нишо ке треба после тоа уше нешо да тренираш бокс или кик бокс ( зборам за краток период ко шо спомна ).

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
11 Септеври што значи оваа сабота за сите љубители на бокс Владимир Кличко ке ги брани своите наслови во IBF, WBO i IBO против Самуел Питер. Кличко фантастичо бокусва непоразен е 6 години 12 меча со ред, моментално е рангиран како најдобар тешкаш претходно се имаат сретнато овие двајца мислам 2004 или 2005 не сум сигурен каде Кличко беше победник во мечот. Пренос може да гледате на Нова ТВ 22ч45м најкасно 23ч00м за македонскиве ТВ невервам дека ке има пренос.

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
KArate e za deca do 7 godini....
A i aikido nesto ne kojzne sto .... ne bi go gubel vremeto na japonski borecki vestini(posto japoncite se bubalici ne tepaci)
A kako najdobra borecka vestina bi ja izvoil wing-chun zatoa sto kinezite se prava stvar za tepanje, a mnogu lugje gi mesat japoncite i kinezite i ucat karate mislejki deka ako se mali i zute deka se dobri kako kinezite.....

Kajgana Shop

На врв Bottom