K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    589
Член од
19 август 2010
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.956
Cisto informativno za tie što ne znaat, od večerva site UFC borbi ke odat na Arena fight. Znači više nema da ima prenosi na Sport klub fight, nitu pak na Gol.hr.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.873
Поени од реакции
17.672
Чудни ми се овие борциве како се повредуваат пред наттпревар или пак паѓаат психички и мора да симулираме?
Брат уште по тренинг кампови влечат повреди, едноставно, тешко е некој да биде 100% фит за борбата. Читав изјава на тренерот на Тсарукјан викал дека сакал да се бори, ама не можел да стане од креветот, а и што кажа Берзекер, сигурно се повредил оваа недела, а УФЦ криеле. Мене едноставно не ми е јасно како не нашле замена, бидејќи секогаш имаат, туку Моикано го упарила со Махачев, а Бенеил останал без борба (иако добил добра заработка).

Член од
26 јануари 2020
Мислења
935
Поени од реакции
1.217
Брат уште по тренинг кампови влечат повреди, едноставно, тешко е некој да биде 100% фит за борбата. Читав изјава на тренерот на Тсарукјан викал дека сакал да се бори, ама не можел да стане од креветот, а и што кажа Берзекер, сигурно се повредил оваа недела, а УФЦ криеле. Мене едноставно не ми е јасно како не нашле замена, бидејќи секогаш имаат, туку Моикано го упарила со Махачев, а Бенеил останал без борба (иако добил добра заработка).
Волкановски не знам оти не го викнаа на трето мавање да го хибернираат.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.956
Volk se zaebaaše koa imaše napišano zašo UFC ne mu se javile za borbava, a kretenite ufc fanovi zemale pišuvaat mrtvi ozbilni, sakaš tret nokaut, i slični gluposti. Da ne možeš da proceniš koga nekoj se sprda na sopstev račun, ebate cepanicite :D. Mnogu prosta raja go prati sportov. Inače Volk imaše nešo kažano medju redovi, najvjerojatno u april u Majami, revanš so Ilko.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
935
Поени од реакции
1.217
Volk se zaebaaše koa imaše napišano zašo UFC ne mu se javile za borbava, a kretenite ufc fanovi zemale pišuvaat mrtvi ozbilni, sakaš tret nokaut, i slični gluposti. Da ne možeš da proceniš koga nekoj se sprda na sopstev račun, ebate cepanicite :D. Mnogu prosta raja go prati sportov. Inače Volk imaše nešo kažano medju redovi, najvjerojatno u april u Majami, revanš so Ilko.
Нели Топуријата се откажа од тоа и оди во наредна дивијза. Овој нашио би се борел со тој еден педерастичен со џигерици фризура од Бразил?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.181
Поени од реакции
25.343
Овој Переира е најдоброто нешто што го имам видено во спортов после Џон Џоунс во прајмов.
Perfect specimen of a fighter ми е, има се за да биде идниот PFP и GOAT во спортов.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.664
Поени од реакции
4.517
Овој Переира е најдоброто нешто што го имам видено во спортов после Џон Џоунс во прајмов.
Perfect specimen of a fighter ми е, има се за да биде идниот PFP и GOAT во спортов.
Se ok, i jas sum ogromen fan, ali bez poznavanje na ground game-ot... tesko za GOAT status.
Razbiram deka ne e tesko da go liznes na zemja cudovistevo, no nekoj slicen na Cormier bi pucal 25min samo takedowns.
Jan Blachovicz bese najblisku do toa, no ne e tolku vesht za da go drzi dolgo vreme i da go drenira na zemja.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.873
Поени од реакции
17.672
Искрено ни во топ 10 дискусија ГОАТ не би го ставил, да не се лажеме.
Автоматски споено мислење:

Колку сакам кога ке изгубат дагестанските козоеби, а посебно кога је им ја симнат 0 во порази во скорот :love: :love: :love:

П. С. Мераб е легендарно ебан крал со она на крај што го направи.

Последно уредено:
Член од
19 август 2010
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.956
Искрено ни во топ 10 дискусија ГОАТ не би го ставил, да не се лажеме.
Автоматски споено мислење:

Колку сакам кога ке изгубат дагестанските козоеби, а посебно кога је им ја симнат 0 во порази во скорот :love: :love: :love:

П. С. Мераб е легендарно ебан крал со она на крај што го направи.
Сарај бој ми станува еден од омилените ликови во УФЦ. Комлетно онака, као лик и фајтер:) Има харизма детето. За Ислам ќе почекаме малце, ама ќе се најде некој кој ќе му земе мерка, под услов да не одигра како Кабиб. Кабиб имаше причина за повлекување, ама овој нема.Замисли секој од големиве шампиони да си се повлекуваше после неколку одбрани на појасот. Не иде тоа така.

Kajgana Shop

На врв Bottom