Брат уште по тренинг кампови влечат повреди, едноставно, тешко е некој да биде 100% фит за борбата. Читав изјава на тренерот на Тсарукјан викал дека сакал да се бори, ама не можел да стане од креветот, а и што кажа Берзекер, сигурно се повредил оваа недела, а УФЦ криеле. Мене едноставно не ми е јасно како не нашле замена, бидејќи секогаш имаат, туку Моикано го упарила со Махачев, а Бенеил останал без борба (иако добил добра заработка).Чудни ми се овие борциве како се повредуваат пред наттпревар или пак паѓаат психички и мора да симулираме?
Волкановски не знам оти не го викнаа на трето мавање да го хибернираат.Брат уште по тренинг кампови влечат повреди, едноставно, тешко е некој да биде 100% фит за борбата. Читав изјава на тренерот на Тсарукјан викал дека сакал да се бори, ама не можел да стане од креветот, а и што кажа Берзекер, сигурно се повредил оваа недела, а УФЦ криеле. Мене едноставно не ми е јасно како не нашле замена, бидејќи секогаш имаат, туку Моикано го упарила со Махачев, а Бенеил останал без борба (иако добил добра заработка).
Ne bidi hejter beВолкановски не знам оти не го викнаа на трето мавање да го хибернираат.
Малце да внесам канцероген хумор иначе радо би да гледам како го бие она inbreedон дагестански со кучешки англиски шо се фали дека е најјак.Ne bidi hejter be
Нели Топуријата се откажа од тоа и оди во наредна дивијза. Овој нашио би се борел со тој еден педерастичен со џигерици фризура од Бразил?Volk se zaebaaše koa imaše napišano zašo UFC ne mu se javile za borbava, a kretenite ufc fanovi zemale pišuvaat mrtvi ozbilni, sakaš tret nokaut, i slični gluposti. Da ne možeš da proceniš koga nekoj se sprda na sopstev račun, ebate cepanicite . Mnogu prosta raja go prati sportov. Inače Volk imaše nešo kažano medju redovi, najvjerojatno u april u Majami, revanš so Ilko.
Se ok, i jas sum ogromen fan, ali bez poznavanje na ground game-ot... tesko za GOAT status.Овој Переира е најдоброто нешто што го имам видено во спортов после Џон Џоунс во прајмов.
Perfect specimen of a fighter ми е, има се за да биде идниот PFP и GOAT во спортов.
Искрено ни во топ 10 дискусија ГОАТ не би го ставил, да не се лажеме.Овој Переира е најдоброто нешто што го имам видено во спортов после Џон Џоунс во прајмов.
Perfect specimen of a fighter ми е, има се за да биде идниот PFP и GOAT во спортов.
Сарај бој ми станува еден од омилените ликови во УФЦ. Комлетно онака, као лик и фајтер Има харизма детето. За Ислам ќе почекаме малце, ама ќе се најде некој кој ќе му земе мерка, под услов да не одигра како Кабиб. Кабиб имаше причина за повлекување, ама овој нема.Замисли секој од големиве шампиони да си се повлекуваше после неколку одбрани на појасот. Не иде тоа така.Искрено ни во топ 10 дискусија ГОАТ не би го ставил, да не се лажеме.
Автоматски споено мислење:
Колку сакам кога ке изгубат дагестанските козоеби, а посебно кога је им ја симнат 0 во порази во скорот
П. С. Мераб е легендарно ебан крал со она на крај што го направи.