не е малце глупо ова,ќе си бира ботови и ќе ги држи титулите цело време.Не треба федерација за чија титула се бори да му бира противник?Nikako, dogovor mejgu bokserite,nema nekoja trera stranka vmesana, si gi biraat sami
sent from my Samsung galaxy S3 Neo
Toa odi preku agent,i toj si dogovara, manny i mayweather bea 2ta najdobri bokseri i nikogas ne se dogovorija za da se borat, si gledaat bokserive mnogu na finanskiot aspekt i zatoa propajga sportot, ima slucaevi kade so poraz se bori za titulaне е малце глупо ова,ќе си бира ботови и ќе ги држи титулите цело време.Не треба федерација за чија титула се бори да му бира противник?
Јас тренирам во клуб Горила, тренер професионален кик-боксер Иле Ристески. Тренинзите се одржуваат во салата на ФОН, понеделник, среда и петок од 20:00 до 21:30 или некогаш плус десет петнаесет минути зависи од тренингот. Ама одличен е тренингот, значи нема што не работиме. Цената ти е 1000 денари месечно. Ако треба повеќе информации, пиши во ПП.Може веќе го има некој ова прашано претходно и добил одговори.. но бидејки немам многу време да разлистувам низ страните, јас ќе се извинам однапред и ќе си прашам :
Каде у Скопје може да се тренира кик-бокс, информации, локали, мислења... се е добредојдено.
Далеку ми е да патувам толку секои 2 дена, но сепак фала на информациите.Јас тренирам во клуб Горила, тренер професионален кик-боксер Иле Ристески. Тренинзите се одржуваат во салата на ФОН, понеделник, среда и петок од 20:00 до 21:30 или некогаш плус десет петнаесет минути зависи од тренингот. Ама одличен е тренингот, значи нема што не работиме. Цената ти е 1000 денари месечно. Ако треба повеќе информации, пиши во ПП.
Инаку, знае ли некој што е со FFC? Вчера имаше во 8 ама само кик-бокс, збореа нешто за ММА ама не слушнав што.
Не, само таму се одржуваат. Имаш клуб Карлос Маја БЏЏ, значи бразилско џиу џицу, што е борење на земја. Тренинзите се одржуваат во салата на Јосип Броз Тито, така да сигурно ти е блиску. 70 % попуст на нови членови, вторник, четврток, сабота од 18:00-19:30.Далеку ми е да патувам толку секои 2 дена, но сепак фала на информациите.
Дали евентуално имаат други локации каде ги одржуваат тренинзите?
Или некој друг клуб некаде околу Центар/Карпош/Ѓорче ?
п.с. не можам да ти пишам ПП, ги имаш забрането изгледа..
Иако не сум љубител на кик-бокс, можам да ти потврдам дека моментално Иле Ристески е најквалитетен тренер, така да може и да ти се исплати патувањетоДалеку ми е да патувам толку секои 2 дена, но сепак фала на информациите.
Дали евентуално имаат други локации каде ги одржуваат тренинзите?
Или некој друг клуб некаде околу Центар/Карпош/Ѓорче ?
п.с. не можам да ти пишам ПП, ги имаш забрането изгледа..
1060 поише е за боксИако не сум љубител на кик-бокс, можам да ти потврдам дека моментално Иле Ристески е најквалитетен тренер, така да може и да ти се исплати патувањетоИначе имаш во Карпош 3, во „Лазо Трповски“, не се сеќавам како беше името на клубот. Во Ѓорче не знам 1060 дали беше бокс или кик-бокс?