K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590
Член од
4 октомври 2014
Мислења
787
Поени од реакции
539
Ок, не е тоа толку важно, битно, типот изеде премногу говна и испровоцира до даска па си го доби!

А јас знаев дека ќе јади ќотек. И сега наредно сакам да го проба ЈДС :D
Не верувам дека ќе му биди тешко али нека... Му посакувам KO loss :D
Џоунс беше тој што изеде многу гомна, сега Кормиер провоцираше ама Џоунс претера.

Јас верував дека ќе победи Кормиер, и имаше одлична тактика влегувајќи во мечот, но многу се измори и Џоунс го искористи. Ама мораш да му дадеш почит дека издржа 5 рунди.

Џоунс сега сакал да се префрла во тешка катергорија, за да се соочи со Кеин Веласкез.
Ако сака да се посрамоти и после да плаче како Кормиер нека повели :)

Член од
29 март 2013
Мислења
4.705
Поени од реакции
4.550
Џоунс беше тој што изеде многу гомна, сега Кормиер провоцираше ама Џоунс претера.

Јас верував дека ќе победи Кормиер, и имаше одлична тактика влегувајќи во мечот, но многу се измори и Џоунс го искористи. Ама мораш да му дадеш почит дека издржа 5 рунди.

Џоунс сега сакал да се префрла во тешка катергорија, за да се соочи со Кеин Веласкез.
Ако сака да се посрамоти и после да плаче како Кормиер нека повели :)
Уфф фатално! :oops: Веласкез ќе го сруши, тоа ќе му биди најлошиот потег, а и последен во самодоверба.

Единствен кој јас мислам дека можи да го порази Веласкез моментално е Вардум. Типот има страшна стратегија со БЏЏ на земја и верувам дека можи некако да го неутрализира. Друг... нема шанса!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
"Џоунс фатен со кокаин, ќе оди на рехабилитација"
Каква срање организација, треба да му го земат појасот и да го суспендираат, марихуаната била нелегална а кокаинот легален, кое срање држава е невада тоа чудо едно

Член од
4 октомври 2014
Мислења
787
Поени од реакции
539
"Џоунс фатен со кокаин, ќе оди на рехабилитација"
Каква срање организација, треба да му го земат појасот и да го суспендираат, марихуаната била нелегална а кокаинот легален, кое срање држава е невада тоа чудо едно
Цела Америка е срање брат :D

Иначе имаш право, овој Џоунс треба да биде суспендиран на минимум 1 година и да му биде одземен појасот.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Повелете едно интересно видео, отсекогаш ми биле специфични Бразилциве :). Не сум чул во Скопје да има Капоеира, има ли?

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Повелете едно интересно видео, отсекогаш ми биле специфични Бразилциве :). Не сум чул во Скопје да има Капоеира, има ли?
Имаше капуера на времето .. пред некоја година, у кисела вода мислам.. сеа не знам дали има.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Одлична техника е ама не е многу лесно применлива за на улица и повеќе е уметност. :)

Член од
30 ноември 2014
Мислења
177
Поени од реакции
244
Другари каде во Скопје има некој добрар бокс клуб--до 1500денари?

Може некој да ми прати по пп ,,некој сериозен клуб,сакам посветено да се занимавам

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Мејведер со Пакиао ќе се дава на некоја наша телевизија?

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Мејведер со Пакиао ќе се дава на некоја наша телевизија?
И мене ме интересира али тешко веројатно... Ако има мал процент шанси да ги даваат на некоја телевизија наша тоа ке биде или Сител (помалку веројатно) или Алфа (малку повеке веројатно) иначе треба да се види и на B92 не е наша ама ја фаќаме повекето. Ако најдам ја линк онлајн за гледање преку интернет ке постирам овде.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И мене ме интересира али тешко веројатно... Ако има мал процент шанси да ги даваат на некоја телевизија наша тоа ке биде или Сител (помалку веројатно) или Алфа (малку повеке веројатно) иначе треба да се види и на B92 не е наша ама ја фаќаме повекето. Ако најдам ја линк онлајн за гледање преку интернет ке постирам овде.
Сеа проверував и најверојатно од телевизииве во регионов ќе има само на хрватската Нова тв,на нашиве изгледа ќе нема.Ќе се бара некое чаре преку онлајн линкови.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Сеа проверував и најверојатно од телевизииве во регионов ќе има само на хрватската Нова тв,на нашиве изгледа ќе нема.Ќе се бара некое чаре преку онлајн линкови.
Мора така... Јас така гледав UFC порано и тоа ноќе ги гледав кога следев поактивно. Размислувам и една тема да си отвораме за размена на линкови од онлајн мечеви и снимки од мечеви кои заради маркетинг ги нема на јутјуб а ги има по малку страници како на пр. fightenext.com само не веднаш и одма ако се согласат другите тогаш отвараме. Иначе ке биде меч ипол ова помеѓу Мајведер и Пакиао баш меч на деценијата... Јас сум неутрален како сака нека испадне кој треба нека победи али да бидеме реални и двајцата се фантастични боксери.

Kajgana Shop

На врв Bottom