K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

витор се бори против победникот од силва-видман

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
rip shane del rosario, god had other plans for you :((((((

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Јас планирам да идам, само не знам карти од кога и каде можат да се купат, знае некој?

Идеме за Иле, да му дадеме подршка, да ги преврти :D

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Јас планирам да идам, само не знам карти од кога и каде можат да се купат, знае некој?

Идеме за Иле, да му дадеме подршка, да ги преврти :D

Imas karti na kupizase ama moze i na pp ako si zainteresiran. Pozdrav

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
300,400 и 600 денари мислам дека е малце претерана ценава.

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
300,400 и 600 денари мислам дека е малце претерана ценава.

pa kaj nas u 100 mkd e preterano na nekoj nacin spored navikite na narodov. imas 11 borbi vo vrhunski organiziran nastan MMA i K-1 - toa ti e nad 4 chasa programa i cenata e 10 evra za da gi gledas od blisku ili 5 evra od tribina - nema nekoj vo svetov koj sledi MMA a da ne se smee kolku e niska cenava.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.471
Ќе видиме според таа цена колку луѓе ќе има.Ја за Иле Ристевски не би дал 600 денари,а ни овие 2цава не ми изгледаат нешто премногу атрактивни.

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Ќе видиме според таа цена колку луѓе ќе има.Ја за Иле Ристевски не би дал 600 денари,а ни овие 2цава не ми изгледаат нешто премногу атрактивни.
друже форумски не е Иле Ристевски тој за кој ги даваш парите на картот имаш сериозни борци и 6 македонци, треба да ги дадеш парите а за возрврат да добиеш шоу какво што немало до сега у МКД за смешни 5 евра, и доаѓа Кро Коп - ако си по боречките вештини делумно барем немој да грешиш.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ако така гледаме секоја цена над 200 ден е скапа ама кога даваат луѓето за Цеца и Северина по 600 зашто да не дадат и за ММА по 600 ден, тој што има а го интересираат вештините ќе даде. И онака кај нас се случува нешто вакво еднаш на 10 години.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.471
Океј тоа дека некој ако ептен го интерсира ќе дае,муабетот ми е и странски познати ѕвезди коа доаѓале ја спуштале цената по 5-6 пати пониска од нивната нормална а се врв во својата област.Додека борциве што ги носат се далеку од врвот во мма..Е сеа ако се бори крокоп тоа е друг муабет:)

Член од
3 април 2013
Мислења
175
Поени од реакции
75
Океј тоа дека некој ако ептен го интерсира ќе дае,муабетот ми е и странски познати ѕвезди коа доаѓале ја спуштале цената по 5-6 пати пониска од нивната нормална а се врв во својата област.Додека борциве што ги носат се далеку од врвот во мма..Е сеа ако се бори крокоп тоа е друг муабет:)

abe kro kop ne se bori alo za da se bori kro kop nekoj treba da mu inkasira najmalku polovina milion. nema vrska ocigledno ne si za sportov. gratisite go poebaa skopjevo i za koncerti i za se.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Се гледа дека не си по бизнисов ;). У што сакаш ти се кладам дека да седнеме јас и ти и да правиме финасиска конструкција ние да ги донесеме луѓево, сѐ да организираме, да платиме сала, обезбедување, сместување и се останато и плус да има нешто профит ти самиот нема да сакаш било што да е испод 1000 денари карта. Сум ја видел и другата страна и на еден начин се прават пресметки кога доаѓа Цеца и рачунаш на 10 000 посета (и богати спонзори) а на друг начин кога имаш ММА која ја вежбаат преку сила 300 луѓе у државата.

Зашто секогаш боречкиве работи да бидат (пот)ценети? Карта за ММА во странство секако не е 7, 8 и 10 евра туку многу повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom