K-15 (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
веќе и хуморот не им е тоа што биле некогаш ,вицевите ми се скоро сите кој К15 ги обработува во скеч слушнати

Да не отварам нова тема, ќе ставам тука. Од денеска нова сезона... иако не ми прават у последно време кеф, ама ете... колку да видиме дали ќе чинат новиве епизоди.

Абе колку и да не се на нивото како што беа порано мора да ги разбереме и нив,веќе поминале низ се,немаат повеќе инспирација и желба за докажување. Веќе 20 години се на врвот и тоа си го прави своето но сепак мене секогаш ќе ми се омилени и секогаш со радост ќе го гледам било кој скеч,секогаш успевале да ме насмеат.

Секоја чест навистина:cuc:

Еднаш ги видов у Ајриш Паб и срцево ми се испуни :D

Абе колку и да не се на нивото како што беа порано мора да ги разбереме и нив,веќе поминале низ се,немаат повеќе инспирација и желба за докажување. Веќе 20 години се на врвот и тоа си го прави своето но сепак мене секогаш ќе ми се омилени и секогаш со радост ќе го гледам било кој скеч,секогаш успевале да ме насмеат.

Секоја чест навистина:cuc:

Еднаш ги видов у Ајриш Паб и срцево ми се испуни :D
и мене

а рекламите им се се подобри и подобри т.е немаа никогаш лоша реклама :)
ако не скечот рекламата сигурно ќе ме насмеј

рибешко:pos:

пред малку (17 часот) имало дневна доза а јас не гледав ,дали ги има на јутјуб новите ?

Ааааа ги обожавам:)Барем нешто корисно по нашиве телевизиски канали:pipi:

Да, конечно направија интересен скеч со политичка пародија. Така се прави пародија на политиката, за разлика од некои т.н хумористични серии набиени со владина пропаганда и политичка коректност.

некој активист да ми пратите , некој така... поактивен . :pos:
кога ќе најдат материјал за ремет , партал прават момциве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom