NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
Зашо некој би идел у албанија на одмор? Позаостанато "туристичко" место на светов нема! Со еден збор одвратно
Пошто е поефтино од мк, а се капиш на море.
Зашо некој би идел у албанија на одмор? Позаостанато "туристичко" место на светов нема! Со еден збор одвратно
Зависи со што правиш споредба? Ако го споредуваш со некој наш град сред лето без излез на езеро на +40 тогаш ќе речеш добро овде барем има море али ако го споредуваш со друго туристичко место недај боже Хрватска е тогаш богами има да се разочараш.Пошто е поефтино од мк, а се капиш на море.
Ако ни е таква реалноста тогаш има две подобри мерки:Ако ни е стварно реалноста дека `народот нема пари`,тогаш Албанија,поточно јужниот дел од Албанија е права мерка
Е арно де,ама морската вода не е лековитаПошто е поефтино од мк, а се капиш на море.
А од кога ќе се вратат ќе сфатат каква глупост направиле.И така луѓето ке сфатат дека наместо да отидат во Охрид на езеро 5 дена, со истите пари ќе отидат во Албанија на море 10 дена. ~
Мислам дека Арачиново е поубаво, мене ми личеше на исечоци од Авганистан на тв што ги гледаме. Фраери локал на мотори од оние старите големите незнам ни како се викаа пред 30 години кај нас ги возеа, или некое бесно бемве отворени прозори внатре пука некоја музика шота шота, абе шо.Исто како Арачиново,само што Арачиново има струја а Ксамил море.
Боље на Велешко езеро да си била Кој те излажа кој те запусти.Мислам дека Арачиново е поубаво, мене ми личеше на исечоци од Авганистан на тв што ги гледаме. Фраери локал на мотори од оние старите големите незнам ни како се викаа пред 30 години кај нас ги возеа, или некое бесно бемве отворени прозори внатре пука некоја музика шота шота, абе шо.
Важно завиткани немаше, шо е право право си е. Не се како нашине, само се гледа сиромаштијата во која живеат.
Ам ај си викам да поглумам патриотка, да ја скокнам Грција годинава, кога прво па мушкоБоље на Велешко езеро да си била Кој те излажа кој те запусти.
Поефтино е (иако веќе и не е), ама затоа е и погнасно каде каде, па за ситни пари ризикувај поготово ако си со мали децаПошто е поефтино од мк, а се капиш на море.
Ама патриотка, не Грција право во Албанија! Е тоа ти е патриотизамАм ај си викам да поглумам патриотка, да ја скокнам Грција годинава, кога прво па мушко
Исто како Арачиново,само што Арачиново има струја а Ксамил море.
--- надополнето: 9 јули 2013 во 22:18 ---
Е арно де,ама морската вода не е лековита
Исто како Арачиново,само што Арачиново има струја а Ксамил море.
--- надополнето: 9 јули 2013 во 22:18 ---
Е арно де,ама морската вода не е лековита