Kоја е најголемата неправда што ви се има случено?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Вратете се на темата, приватни разговори преку приватни пораки. :wink:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Сори сори :wink: еве уште една неправда - еден мој другар требаше да ја попрајт оценката по информатика, и имаше све научено. почвит све да одговарат и све точно, афкорс. баш јас го следев. наставничкава замислена, секако, не го слушаше шо зборвит и му викат демек излези надвор! ние сите се гледаме лево десно и не знајме шо се дешават. викат демек, другар ти до тебе све ти кажвеше, а и не е можно да имаш така све научено сам...абе ааајдее!!! после цело одд се буневме демек ова она, ама оценката не се попрај...то беше мислам прво тромесечие или полугодие не памтам баш...абе страшно!!!

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
МаРиНа`Ох напиша:
Сори сори :wink: еве уште една неправда - еден мој другар требаше да ја попрајт оценката по информатика, и имаше све научено. почвит све да одговарат и све точно, афкорс. баш јас го следев. наставничкава замислена, секако, не го слушаше шо зборвит и му викат демек излези надвор! ние сите се гледаме лево десно и не знајме шо се дешават. викат демек, другар ти до тебе све ти кажвеше, а и не е можно да имаш така све научено сам...абе ааајдее!!! после цело одд се буневме демек ова она, ама оценката не се попрај...то беше мислам прво тромесечие или полугодие не памтам баш...абе страшно!!!
Ја на негово место.....Дневникот од глава....па псле ке излезев! :twisted:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
MSV напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ајде Бука пиши N.... :lol: :lol: :lol: :lol:

J

janicka

Гостин
Ednas me izbrkaa od filozofija zosto navodno mi bile premnogu kratki pantaloncinjata :P Sesto ima po nasive skoli... Pa leto bese, nema da odam so farmerki...

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
MSV напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
Многу јасен потег, може и од прозор да ја фрлиш

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Ми рекоа дека не знам да пишувам состави, текстови, есеи. А освоив #2 на републички социологија у конкуренција на есеи.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
janicka напиша:
Ednas me izbrkaa od filozofija zosto navodno mi bile premnogu kratki pantaloncinjata :P Sesto ima po nasive skoli... Pa leto bese, nema da odam so farmerki...
Кога не си знаела како мене да им ја залепиш : “Не се гледа каква е бојата на главата туку пто има во неа!!!“

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сердарот, точно дека поради професорите може да се појави одбивност кон некој предмет (наука) ... барем мене ми се има случено тоа ...
Неправди многу баш не ми се десиле, ама тие што биле вределе многу. Една од нив ми го одмили факултетот и го одпишав ... по Одбрана професорот ме паѓаше едно 5 пати ... ми утна цела година дека ме фати инат да положам (книгиче од 15 страни) и со се повеќе курчење секој нареден месец, ми дојде преку глава све ... после некое време дознав дека барал нешто паричка за да те пушти, дека пиеше тоа неможев да не го заприметам и јас, и уште толку се изнервирав што не дознав на време ... ама и да дознаев исто ќе беше ... секако нема да му платам на пијаничиште што немал апсолутно никакво право да ме паѓа толку многу, на точни и опширни одговори :x

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Во 4-та година (средно) имавме една „вери фрик“ професорка по македонски, богами за во лудница беше, и цела година на нејзин час пример некој напраи нешто било што јас бев крив, на око ме имаше земено со неа нерви кинев, и да трепнев со око мораше да рече „Даниел седи мирен“, не даваше да мрднам, мада ретко и идев на часови, шо ја тркалам... :lol:

А исто во прва година (средно) имавме исто една „фрик“ професорка по физика, на тој час само глупости праев, зборев, се вртев, на секои 2-3 минути идев да пијам вода (зашо во училниците имавме чешма), мавав со креди и такви глупости и таа професорка многу често ме бркаше од часови и ај помина прва година и сега во втора година ни се смени професорката ни дое професор тој добричок си беше, ама одма на почетокот на година нешо се разболе чоеков и немаше кој оваа старава професорка ни се врати и одма дојде таа првиот час со неа што го имавме во 2-ра година и само штом ме виде на час уште не влезена во училница вика „Даниел надворррррр“ :lol: :lol: Органски и неоргански не ме трпеше :lol:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
vodkamixx напиша:
А исто во прва година (средно) имавме исто една „фрик“ професорка по физика, на тој час само глупости праев, зборев, се вртев, на секои 2-3 минути идев да пијам вода (зашо во училниците имавме чешма), мавав со креди и такви глупости
И после професорката била фрик!!!

Мене во гимназија сакаа да ми намалат поведение оти не сакав да си ја истрижам долгата коса. Се бранев со истите аргументи како Маце - дека битно е што има внатре, а не одозгора. На крајот сепак ја истрижав ама затоа што почна да ми се оштетува, не заради школото.

Инаку, на факс паднав на испит оти двајца зад мене решиле (т.е. препишале) две задачи. Кога отидов да се бунам, дотичниот проф др ми кажа дека сум можел да попијам и три сесии забрана за полагање оти сум дозволувал да се препишува од мене. А јас - абер да се немало!! Оттогаш стално гледав да седам некаде најназад :) :) :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Serdarot напиша:
"NIE, ucheniku, SME zavrshile fakultet po fizika, ti ne mozis pokje fizika od NAS da znajs."

A зашо он зборел во множина? Така му било или....

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
А мене сега на факс. на почетокот на годината негде октомври месец идам на час математика и дека имаме голема училница, како анфитеатар (ама не е амфитеатар, свечена училница ја викаат), и се збравме сите 140 души што сме информатика и почнува часот и со другариве следиме часот професорката пишува на табла ние препишувај и позади нас редицата нешто збореа си заправија муабет и иде оваа професоркава и на нашава редица ни вика: „вие сите во оваа редица надвор“ и јас станав и ја прашувам „зашто професорке“, и ми вика „не прашувај зашто и самиот знаеш“ и и викам „што е проблемот кој е крив“ (нешто у тој стил) и ми вика „ти си крив, ајде сите надвор од оваа редица“... и си викам у себе „пизда ти матер ќорава цело време овие позади нас збореа, а нас не избрка и плус јас крив“... јебига важно не запишуваат дали си бил на час или не... :lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom