Ја на негово место.....Дневникот од глава....па псле ке излезев! :twisted:МаРиНа`Ох напиша:Сори сори :wink: еве уште една неправда - еден мој другар требаше да ја попрајт оценката по информатика, и имаше све научено. почвит све да одговарат и све точно, афкорс. баш јас го следев. наставничкава замислена, секако, не го слушаше шо зборвит и му викат демек излези надвор! ние сите се гледаме лево десно и не знајме шо се дешават. викат демек, другар ти до тебе све ти кажвеше, а и не е можно да имаш така све научено сам...абе ааајдее!!! после цело одд се буневме демек ова она, ама оценката не се попрај...то беше мислам прво тромесечие или полугодие не памтам баш...абе страшно!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:MSV напиша:Ја на негово место.....Дневникот од глава....па псле ке излезев! :twisted:МаРиНа`Ох напиша:Сори сори :wink: еве уште една неправда - еден мој другар требаше да ја попрајт оценката по информатика, и имаше све научено. почвит све да одговарат и све точно, афкорс. баш јас го следев. наставничкава замислена, секако, не го слушаше шо зборвит и му викат демек излези надвор! ние сите се гледаме лево десно и не знајме шо се дешават. викат демек, другар ти до тебе све ти кажвеше, а и не е можно да имаш така све научено сам...абе ааајдее!!! после цело одд се буневме демек ова она, ама оценката не се попрај...то беше мислам прво тромесечие или полугодие не памтам баш...абе страшно!!!
Многу јасен потег, може и од прозор да ја фрлишMSV напиша:Ја на негово место.....Дневникот од глава....па псле ке излезев! :twisted:МаРиНа`Ох напиша:Сори сори :wink: еве уште една неправда - еден мој другар требаше да ја попрајт оценката по информатика, и имаше све научено. почвит све да одговарат и све точно, афкорс. баш јас го следев. наставничкава замислена, секако, не го слушаше шо зборвит и му викат демек излези надвор! ние сите се гледаме лево десно и не знајме шо се дешават. викат демек, другар ти до тебе све ти кажвеше, а и не е можно да имаш така све научено сам...абе ааајдее!!! после цело одд се буневме демек ова она, ама оценката не се попрај...то беше мислам прво тромесечие или полугодие не памтам баш...абе страшно!!!
Кога не си знаела како мене да им ја залепиш : “Не се гледа каква е бојата на главата туку пто има во неа!!!“janicka напиша:Ednas me izbrkaa od filozofija zosto navodno mi bile premnogu kratki pantaloncinjata Sesto ima po nasive skoli... Pa leto bese, nema da odam so farmerki...
И после професорката била фрик!!!vodkamixx напиша:А исто во прва година (средно) имавме исто една „фрик“ професорка по физика, на тој час само глупости праев, зборев, се вртев, на секои 2-3 минути идев да пијам вода (зашо во училниците имавме чешма), мавав со креди и такви глупости
Serdarot напиша:"NIE, ucheniku, SME zavrshile fakultet po fizika, ti ne mozis pokje fizika od NAS da znajs."