Justin Timberlake

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Justin е еден од ретките светски мега ѕвезди за кого сеуште не сум чула некој скандал ( дрогирање, пијанство, прекршоци), ако вие сте чуле нешто, известете ме:wink:
затоа тој е the best

Ј

јовица11

Гостин
Омилен пеач од другата страна на барата.Ги сакам сите негови песни и дечакот е вистински хит мејкер.Би сакал да му идам на концерт:vozbud:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Доста е квалитетен и стварно знае да направи шоу...сите се обидуваат како да се како него во моментов,почнувајќи од македонската естрада па понатака.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Ми се допага.Одличен е како појава, одлично игра има одлични хитови а според вокалните способности просечен.
Својата соло кариера ја започнува во 2002 година.Justified е името на неговиот прв албум кој е издаден кој крајот на 2002година.Прв сингл му е Like I Love You, мегутоа најголема популарност од овој негов прв албум имеше песната Cry Me A River во која ги опишува авантурите со неговата поранешна девојка.Од овој албум се продадени над седум милиони примероци.
Во 2004 година освојува две греми награди во категориите Најдобра машка поп интерпретација и Најдобар поп албум, и исто така започнува врска со Камерон Дијаз.Во оваа иста година се случува и еден голем скандал.Имено на полувремто на еден натпревар настапува со Џенет Џексон.Намерно или не и кине дел од гардеробата со што десната града на Џенет сите ја видоа.
Џастин е и солиден глумец.Првата главна улога ја има во филмот Единсон, филм кој немал своја премиера.Глуми и во филмовите "Alpha Dog", "Black Snake Moan", "Southland Tales", а својот глас го позајми на Кралот Артур во третиод дел од анимираниот филм Шрек.

Неговите албуми
-Со групата Енсинк-

• "*NSYNC" (1998)
  • "Home for Christmas" (1998)
  • "The Winter Album" (1998)
  • "No Strings Attached" (2000)
  • "Celebrity" (2001)
  • "Greatest Hits" (2005)
-Соло-

• 2002 "Justified"
  • 2006 "FutureSex/LoveS
Неговите соработки со останатие ѕвезди

• 2001: "My Kind Of Girl" (со Брајан Мекнејт)
  • 2001: "What It's Like To Be Me" (со Бритни)
  • 2002: "Work It" (со Нели)
  • 2003: "Where is the Love?" (со Блек ајд пиз)
  • 2004: "Good Foot" (со Тимбеленд)
  • 2004: "Headsprung (Remix)" (са Кери Хилсон)
  • 2005: "Signs" (са Снуп Дог и Чарли Вилсом)
  • 2005: "My Style" (со Блек ајд пиз)
  • 2005: "Floatin'" (са Чарлијем Вилсон и Вил ај Емом)
  • 2006: "Loose Ends" (со Мендез)
  • 2007: "Give It To Me" (со Тимбаланд и Нели Фуртадо)

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24

Си ги заборавил:
Ayo Technology (со 50 cent и Timbaland)
My love (со Т.I.)
Sexy back (со Timbaland)
:smir:

Иначе мене Џастин ми е просечен. Немам некое посебно мислење за него, освен тоа што од време на време вади добри хитчиња.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Ми се допага.Одличен е како појава, одлично игра има одлични хитови а според вокалните способности просечен.
Својата соло кариера ја започнува во 2002 година.Justified е името на неговиот прв албум кој е издаден кој крајот на 2002година.Прв сингл му е Like I Love You, мегутоа најголема популарност од овој негов прв албум имеше песната Cry Me A River во која ги опишува авантурите со неговата поранешна девојка.Од овој албум се продадени над седум милиони примероци.
Во 2004 година освојува две греми награди во категориите Најдобра машка поп интерпретација и Најдобар поп албум, и исто така започнува врска со Камерон Дијаз.Во оваа иста година се случува и еден голем скандал.Имено на полувремто на еден натпревар настапува со Џенет Џексон.Намерно или не и кине дел од гардеробата со што десната града на Џенет сите ја видоа.
Џастин е и солиден глумец.Првата главна улога ја има во филмот Единсон, филм кој немал своја премиера.Глуми и во филмовите "Alpha Dog", "Black Snake Moan", "Southland Tales", а својот глас го позајми на Кралот Артур во третиод дел од анимираниот филм Шрек.

Неговите албуми
-Со групата Енсинк-

• "*NSYNC" (1998)
  • "Home for Christmas" (1998)
  • "The Winter Album" (1998)
  • "No Strings Attached" (2000)
  • "Celebrity" (2001)
  • "Greatest Hits" (2005)
-Соло-

• 2002 "Justified"
  • 2006 "FutureSex/LoveS
  • 2008 "Mr.Timberlake"

мала Исправка:smir:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Па има интересни хитови и барем е оригинален, а колку што знам Адријан Гаџа му бил на концерт и викал дека пеел на плејбек.

Инаку, имитаторите негови како ЈЈ (најголемо достигнување победа на МакФест) ми се одбивни, а една од поомилените негови песни ми е Ayo technology.

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
не ми се допага многу ама има некои добри песни:cry me a river,my love,what gose around comes around...

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
ЦАР!!!!!!! Кој сака можи се и сешто да кажува,али детево напрај револуција во поп музиката(мислам на тоа дека и даде друга димензија како треба да звучи.Значи зборувам од музички аспект.) Поготово со Future Sex ,така нешто мислам беше, албумот.

Од аспект на појава,и во тоа никој не е ни блиску до него.Батката си е оригинален,и се што прави го личи,и воопшто не изгледа вештачки.И ако не се лажам овие шарпиве што ги носат сите сега,почнаа да го прават тоа после 4 minutes спотот:)

И на крај го читам постов што го напишав јас,и малку педерски ми звучи:),али шалата на страна,многу го ценам типов!:toe:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
ако дојде на концерт во балканов некаде, обавезно му одам

devojka111

i'm real
Член од