Justin Timberlake

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум го слушал никогаш,но сум видел дека многу Gay изгледа типчето.

Еве го бе...како може на геј да ти личи незнам...
justintimberlakene5.jpg

Уште дечко да си фати и се О.К ке биди
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Многу го сакам Џастин, ептен ми е човекот онака на место и супер пее и игра, и нема нешто што му фали! Еден од најомилените странски пеачи ми е дефинитивно!

не е ништо посебно , има добри песни и толку ..... гласот не му е нај нај , за играњето што да се каже еден е мајкл џексон

Има убави песни ама само може да го слушам а да го гледам NO WAY!

Како појава е атрактивен, привлекува внимание, го ценам ама само како појава. Сакам да кажам, некако е најдобро спакуван МТВ уметник засега во светот. А за пеење во живо не е ништо посебно, не ми се допаѓа неговиот глас.

Супер си е дечкото. Има супер песни доста добро игра,а глас доста солиден,многу подобар од многу други пејачи. Заедно со Timbaland мислам дека се моментално се најдобри во Америка.

Џастин е пејач, роналдо е глумец, а синди крафорд игра централен бек у манчестер.
Така девојкиве ги гледаат работиве, затоа вакви теми ми се секогаш смешни.
Тие што немаат врска од музика или "пеење" се најдобри затоа што биле добри за плескање...а бе бидете објективни мајкуму.

На времето кога одеше со Бритни беше супер сега стана лига.

значи,дечкото е екстра во секој поглед,заедно со тимбо и дадоа нов шмек на поп музиката-тоа е факт.последниот албум беше најдирливото нешто шо сум го слушнала.он е мултиталентиран и заради тоа го ценам.одлични му се филмовите шо ги има до сега снимано,талентиран е шо се однесува на творење музика а и згора на се танцува уаоооо...УНИКАТЕН ТИП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom