Justin Timberlake

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Justin Timberlake...како ви се допаѓа?
како....пааа никако.
инаку
Он е пеач за женската популација
Анхоли, не би рекол дека е така (за жал) верувај има многу машки на кои им е идол.

Единствено од последниот албум ми се допаѓаат песните и можеби се носи добро но НЕМА глас за пеење!

инаку Анхоли, не би рекол дека е така (за жал) верувај има многу машки на кои им е идол.

Така е,само поентата ми беше да наведам дека е далеку попопуларен кај женската,а многу јасно дека ќе има и машки на кои им е омилен(некои педерчиња)

Iako ne mi se bendisuva negovata muzika i opsto takvata muzika coeko si ja raboti rabotata i e dobar vo toa ne mozam da negiram....

voopsto nemozam ni da go slusam ni da go gledam / odvraten mi e , nema nikakov muzicki kvalitet samo "lud" amerikanec , sto sonuva dastane mafijas ( timberland , 50 cent ) , ne gi podnesuvam pederi od tipot na robbie , justin peredlake , akon ....
uuuuuuuuuu
bog da cuva !!!!
pozZ

За глас не знам, ама како игра на спотов. :vozbud:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wYr6Gu08CE4[/media]

hehe, a sto ste site protiv Justin jas mislam deka e cool,i super igra i pesnite mu se super..sicno mene mi se dopaga za ostanatite ne kolentiram sekoj svoe mislanje

od koga ja slusnav What goes around.....comes around,pocnav da ne menjam kanal koga pee on

Не сум го слушал никогаш,но сум видел дека многу Gay изгледа типчето.

Тоа е твое мислење,според моето мислење машки од типот на џастин,елвир мекич,и тој адриан гаќа = геј заедница со елтон џон за прецедател :pos2:

Има пар песни кои ги сакам. Не пее да паднеш у несвест. Не ми е ни приближно до убав. :pipi:

Има добри песни.. како "Cry me a river", "Love Stoned" , "Keep losing the way" и други.. сепак јас мислам дека немаше да биде толко познат ако не беше Бритни Спирс (барем според моја логика) :smir:
Тотално се согласувам со ова.Искористи прилика со шетањето покрај Бритни да го види светот дека постои како артист.Инаку за убавина е далеку од мој вкус :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom