Junk food или fast food - за или против?

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување

За или против Fast food?

• Вкупно гласачи
    208
Доколку не се претерува сум ЗА. А иначе обожавам хамбургер од 7мица =)

Не сум ни за ни против,зависи...доколку сум во брзање и се нема време тогаш зашто да не еден хамбургер или комбиниран,иако пре би јадел домашно зготвено нешто :icon_lol:

Дефинитивно ЗА ... зависен сум нема што.. и дури дома не јадам од обично јадење па си порачувам ..по 3 пати у ден јадам фаст фуд..

Па против сум, пошто тоа се празни калории, јас купувам многу ретко само кога се брзам ептен

Јас сум против, но не можам да и одолеам... :) Кога сум на школо морат нешо тост, хамбургер да се каснит, а дома кога сум не преферирам „Фаст Фуд“

Junk food или fast food - за или против?

па не е исто тоа, уствари ..под
Junk food спаѓа fast food...
, битно е дека се немаат услови за јадење на добра храна секогаш.па и не е толку лоша оваа брза храна, не толку колку што другите ја прикажуваат.е и кажете ми , дали се имаат пари бе да се јаде квалитетно ,јас радо би јадел селско месо , наместо да јадам скапан хамбургер. ама ај, разлика у цена , ехеее

Сите знаеме дека е неквалитетна, нездрава и слично а сепак ја консумираме пречесто. Од навика или бидејќи немаме време да седнеме на добар ручек со семејството не знам, сепак вкусно е колку и да е нездраво, не сум против ама не сум ни за претерано консумирање.

па вкусна и мн. практична е сеа шо е штетна, штетна е ама тоа е тоа - на светот му се брза

Ја понекогаш јадам зошто не е здраво да се јаде редовно и јадам само од неколку места зошто сегде не е исто нормално

Да бе!
Сум за,ама понекогаш. Сепак се што е претерано не чини. Се со усул треба, ама ај на ова нешто исаф клај му!
Ко не се хранев по режимот, не бев за, сеа патам просто речено за некој таков мрсен, калоричен отров со кашкавал шо се тегни!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom