ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
1896743_10203160337306154_105164890_n.jpg

Е денес видов во 51 нешто што ретко се гледа.Жена албанка го доеше бебето внатре во автобусот,во цела гужва уште и ова фалеше :facepalm:
ти знаеш ли дека жена ако вади цицки дека тие цицки се на изволте а ти бе.... :facepalm:само љубопитно си набљудувал и уште се жалиш по форуми

Не е спонтано ова. :)

Дел од рекламна кампања е, не знам што точно, али ќе видиме наскоро.

Последно уредено:
ти знаеш ли дека жена ако вади цицки дека тие цицки се на изволте а ти бе.... :facepalm:само љубопитно си набљудувал и уште се жалиш по форуми
Поголема глупост не сум прочитала одамна.

- зашто некој би снимал дедо кој седи во автобус ? ( од кај да знае дека ќе стане и ќе пее?)
- дотеран дедо со добри гласовни способности
- најс лукинг дун*а отпозади:drk: , која пее и игра .

што повеќе докази ви требаат дека е местено ? :D

Инаку и местена , пак е супер дешавката . Сепак , ин да миинтајм , во другите автобуси продолжиле муабетите за Тито, ЈНА и лошите шофери кои не ги чекаат 5 минути да се качат на станица :D

- зашто некој би снимал дедо кој седи во автобус ? ( од кај да знае дека ќе стане и ќе пее?)
- дотеран дедо со добри гласовни способности
- најс лукинг дун*а отпозади:drk: , која пее и игра .

што повеќе докази ви требаат дека е местено ? :D

Инаку и местена , пак е супер дешавката . Сепак , ин да миинтајм , во другите автобуси продолжиле муабетите за Тито, ЈНА и лошите шофери кои не ги чекаат 5 минути да се качат на станица :D

И мене малку ми изгледа како местено дека е. Иначе добро е клипчето, ми се допаѓа.

Во петокот наутро ја се качувам за на школо и тој возачот патлиџанот со зелена коса (57) ми го фати ранецот но сеуште не беше тргнат и му викам Чичко отворија вратата ранецот ми се фати овој ми вика МА КОЈ ТЕ ЕБЕ на цел глас и тргна и ја онаков вут ????????????

Во 41 денеска,си седат двајца пензионери во автобус,рибари,со трски во автобусот и со чизми целите со кал.А внатре мириса на риба,корне.Милина.:noze:

Абе ај што се возат, нека се возат... но барем нека се избањаат и заби нека измијат пред да излезат од дома...

Како точно се пријавува во ЈСП недолично однесување на нивни вработен? Проба на Водно денес еден да изиграва сообраќаец.

Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1394987719][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom