ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
Е денес видов во 51 нешто што ретко се гледа.Жена албанка го доеше бебето внатре во автобусот,во цела гужва уште и ова фалеше :facepalm:
ти знаеш ли дека жена ако вади цицки дека тие цицки се на изволте а ти бе.... :facepalm:само љубопитно си набљудувал и уште се жалиш по форуми

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Не е спонтано ова. :)

Дел од рекламна кампања е, не знам што точно, али ќе видиме наскоро.

Последно уредено:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
ти знаеш ли дека жена ако вади цицки дека тие цицки се на изволте а ти бе.... :facepalm:само љубопитно си набљудувал и уште се жалиш по форуми
Поголема глупост не сум прочитала одамна.

B

Blade Torch

Гостин
- зашто некој би снимал дедо кој седи во автобус ? ( од кај да знае дека ќе стане и ќе пее?)
- дотеран дедо со добри гласовни способности
- најс лукинг дун*а отпозади:drk: , која пее и игра .

што повеќе докази ви требаат дека е местено ? :D

Инаку и местена , пак е супер дешавката . Сепак , ин да миинтајм , во другите автобуси продолжиле муабетите за Тито, ЈНА и лошите шофери кои не ги чекаат 5 минути да се качат на станица :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
- зашто некој би снимал дедо кој седи во автобус ? ( од кај да знае дека ќе стане и ќе пее?)
- дотеран дедо со добри гласовни способности
- најс лукинг дун*а отпозади:drk: , која пее и игра .

што повеќе докази ви требаат дека е местено ? :D

Инаку и местена , пак е супер дешавката . Сепак , ин да миинтајм , во другите автобуси продолжиле муабетите за Тито, ЈНА и лошите шофери кои не ги чекаат 5 минути да се качат на станица :D
И мене малку ми изгледа како местено дека е. Иначе добро е клипчето, ми се допаѓа.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.444
Поени од реакции
5.937
Во петокот наутро ја се качувам за на школо и тој возачот патлиџанот со зелена коса (57) ми го фати ранецот но сеуште не беше тргнат и му викам Чичко отворија вратата ранецот ми се фати овој ми вика МА КОЈ ТЕ ЕБЕ на цел глас и тргна и ја онаков вут ????????????

A

Avenger99

Гостин
Во 41 денеска,си седат двајца пензионери во автобус,рибари,со трски во автобусот и со чизми целите со кал.А внатре мириса на риба,корне.Милина.:noze:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.620
Поени од реакции
59.432
Абе ај што се возат, нека се возат... но барем нека се избањаат и заби нека измијат пред да излезат од дома...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како точно се пријавува во ЈСП недолично однесување на нивни вработен? Проба на Водно денес еден да изиграва сообраќаец.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Последно уредено:
Член од
15 јануари 2014
Мислења