ЈСП - случки, прашања, дискусии

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Е денес видов во 51 нешто што ретко се гледа.Жена албанка го доеше бебето внатре во автобусот,во цела гужва уште и ова фалеше :facepalm:
Се зачленив на една група за доење на фејсбук. Абе објавуваат жени слики од моментов на доење, па и горди коментари као често доеле во јавност.

Ако толку мора, сошиј си од оние престилкине за таа намена, или барем сокриј се под маицата. Осет да се немало.

Бтв не е постов за Албанки, општо е.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас не знам како не ви влегол некој со коњ. :pos::pos::pos::pos:
Ги гледам коментариве и се газам од смеење. Одамна не сум се возел во автобус. Ова хит стана со компирите. А јас кога се возев и смрдеа на кромид, на манџа итн..И тогаш се бутаа.
Чекам за да излезам и две баби се фатиле на тоа старите автобуси во средина на тоа за држење. И им викам мрднете се да излезам, и тие си ќутат. Ги бутнав и се побунија нешто. Земав и ги отерав у пм. Племе им ебам пензионерско. Па идете пешки кога е убаво времето. :mad:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Се зачленив на една група за доење на фејсбук. Абе објавуваат жени слики од моментов на доење, па и горди коментари као често доеле во јавност.
Бараат начин за кариера да почнат. :LOL:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Само мене ми е глупо изглеа со распеаниов вампир...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
и јас да имав толку привилегии во државата ќе гушкав рандом луѓе по улица и ќе пеев по автобуси :)

ш'убо, децата им седат невработени, внуците им учат на школо од пропагандни учебници, живеат во земјата лулка на инвестициите, само за пеење е работава :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Овој се познава дека не е од ниската класа и сигурно он и бабата од државата лапаат по 400 евра пензија. Денот ќе му започнува со песна и ќе пее по автобуси многу јасно. Инаку убав глас има. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom