ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Ок, и јас сум на Медицински, па не идам у ЈСП со бубрези, јетри, и дванаеспалачно црево околу врат, и да пеам песнички за анатомијата на човекот...што има везе ако се студенти на драмски само кажав според мене какви фаци се, и искрено ме нервираат. Како оние распеани скопјани што беа едно време...
Па не тоа, ама можеш латински да зборуваш на цел глас и со стентоскоп и бел мантил да се шеташ, а посебно во вторник, петок, сабота и недела со апарат за мерење притисок и шеќер

Па за нив се е сцена,си се пробуваат,може им е дел од проект за на факс,не знам шо толку те погоди ова
Ние сме навикнати да хејтаме се', таков ни е менталитетот. Дечкиве создале нервоза кај некои луѓе со тоа што се обиделе да направат нешто забавно за промена, па во период кога сите полиња во нашето секојдневие ни се срање и сме навикнати на незадоволство и секојдневни бљувотини, тој што ќе проба нешто поинаку нема многу опции, или ќе биде прифатен и поддржан, или хејтан. Нас речиси секогаш полесно ни е второто.

Да беа до толку загнати за да не расположат, ќе влезеа во петок или вторник и ќе досаѓаа на старциве да им качат притисок :свиркам: Кој патува нонстоп со бус не е вака среќен :) не ја глеам поентата на ова, sorry :)

Да беа до толку загнати за да не расположат, ќе влезеа во петок или вторник и ќе досаѓаа на старциве да им качат притисок :свиркам: Кој патува нонстоп со бус не е вака среќен :) не ја глеам поентата на ова, sorry :)
Кај има место да влезат во петок и вторник, од гореспоменатите :unsure:
KembaW пиша дел од поентата, можеби им е проект за на факултет, може проба, може чисто од ќеиф, јбг може е и некоја платена кампања. Што и да е, 5 минути гитара и заебанција, не е секој ден, наредното можеби после месец-два или никад. Ништо страшно :)

Уметност ради уметност. Или па само за да ги има на интермеЦ.

Хипстери, деца на богаташи што немаат што да праат. Гледај им ги само имињата и ќе ти стане јасно...ФАКИНГ ВИРЏИНИЈА, Марсупилами, АнастаЗиа со З, брао, Миа, Талија, и Ава...худини, коперфилд...не зборам дали се добри или лоши не ме интересира, само сите 100% се татини синчиња и принцезички што дремат по цел ден на кафе по "елитните" ни кафичи...
Дел од нив живеат у ФАКИНГ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СТУДЕНТСКИ ДОМ,па затоа полека малце пред да донесуваш заклучоци ;)

Не знам зошто никој не го прочита описот под видеото, немаше две страни да се трескаат глупости.
Код:
Ова е само еден многу мал дел од последната изведба на театарскиот перформанс КОНТРОЛА, кој се случува во градски автобус.

Овој перформанс имаше своја премиера на 21.05 , и се одигра 6 пати. Љубителите на алтернативниот тетатар ќе имаат можност да не гледаат повторно на 10 ти јуни.

Кај има место да влезат во петок и вторник, од гореспоменатите :unsure:
KembaW пиша дел од поентата, можеби им е проект за на факултет, може проба, може чисто од ќеиф, јбг може е и некоја платена кампања. Што и да е, 5 минути гитара и заебанција, не е секој ден, наредното можеби после месец-два или никад. Ништо страшно :)
Епа баш зошто нема место, да видиме реакции од стариве, туткање, смешно да е. Или па да влегле во линииве од браќава :Р Вака влегле сигурно у 24ка или 22ка у 9 саат и двајца без тројца :D
не дека хејтам нека си прават што сакаат ама не гледам нешто спектакуларно во ова, тоа сакав да кажам, без разлика дали е проект или самоиницијативно нешто. :)

оваа па над мене, се трескале глупости :facepalm: и после истиве ќе ти расправаат за слобода на говор и без предрасуди, Лешо и Бетмен школа.

Ете на 10ти ( Вторник) ќе харале пак по ЈСП. Да видиме дали ќе се вратат живи :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom