blue ladybug
Фанг ловер
Не знам зошто хејтате, баш супер направиле дечките. Ај ноу тхат филинг!!!
Интересно е. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не тоа, ама можеш латински да зборуваш на цел глас и со стентоскоп и бел мантил да се шеташ, а посебно во вторник, петок, сабота и недела со апарат за мерење притисок и шеќерОк, и јас сум на Медицински, па не идам у ЈСП со бубрези, јетри, и дванаеспалачно црево околу врат, и да пеам песнички за анатомијата на човекот...што има везе ако се студенти на драмски само кажав според мене какви фаци се, и искрено ме нервираат. Како оние распеани скопјани што беа едно време...
Ние сме навикнати да хејтаме се', таков ни е менталитетот. Дечкиве создале нервоза кај некои луѓе со тоа што се обиделе да направат нешто забавно за промена, па во период кога сите полиња во нашето секојдневие ни се срање и сме навикнати на незадоволство и секојдневни бљувотини, тој што ќе проба нешто поинаку нема многу опции, или ќе биде прифатен и поддржан, или хејтан. Нас речиси секогаш полесно ни е второто.Па за нив се е сцена,си се пробуваат,може им е дел од проект за на факс,не знам шо толку те погоди ова
Кај има место да влезат во петок и вторник, од гореспоменатитеДа беа до толку загнати за да не расположат, ќе влезеа во петок или вторник и ќе досаѓаа на старциве да им качат притисокКој патува нонстоп со бус не е вака среќен
не ја глеам поентата на ова, sorry
![]()
Да беа до толку загнати за да не расположат, ќе влезеа во петок или вторник и ќе досаѓаа на старциве да им качат притисокКој патува нонстоп со бус не е вака среќен
не ја глеам поентата на ова, sorry
![]()
Дел од нив живеат у ФАКИНГ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СТУДЕНТСКИ ДОМ,па затоа полека малце пред да донесуваш заклучоциХипстери, деца на богаташи што немаат што да праат. Гледај им ги само имињата и ќе ти стане јасно...ФАКИНГ ВИРЏИНИЈА, Марсупилами, АнастаЗиа со З, брао, Миа, Талија, и Ава...худини, коперфилд...не зборам дали се добри или лоши не ме интересира, само сите 100% се татини синчиња и принцезички што дремат по цел ден на кафе по "елитните" ни кафичи...
Ова е само еден многу мал дел од последната изведба на театарскиот перформанс КОНТРОЛА, кој се случува во градски автобус.
Овој перформанс имаше своја премиера на 21.05 , и се одигра 6 пати. Љубителите на алтернативниот тетатар ќе имаат можност да не гледаат повторно на 10 ти јуни.
Епа баш зошто нема место, да видиме реакции од стариве, туткање, смешно да е. Или па да влегле во линииве од браќава :Р Вака влегле сигурно у 24ка или 22ка у 9 саат и двајца без тројцаКај има место да влезат во петок и вторник, од гореспоменатите
KembaW пиша дел од поентата, можеби им е проект за на факултет, може проба, може чисто од ќеиф, јбг може е и некоја платена кампања. Што и да е, 5 минути гитара и заебанција, не е секој ден, наредното можеби после месец-два или никад. Ништо страшно![]()
Ете на 10ти ( Вторник) ќе харале пак по ЈСП. Да видиме дали ќе се вратат живи![]()