ја да сум сопственичката ќе ќутам, што е со штикливе побогу?
не гледаш дека се тоа се скапоцени камења од страна

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја да сум сопственичката ќе ќутам, што е со штикливе побогу?
Кока кола нема маркетинг како ЈСП бе.Гледајте сите![]()
![]()
56-каГотово, затворете ја веќе темава.
Автобус - 23ка!
![]()
КрајГледајте сите![]()
![]()
Ме излажал колегата.56-ка
Solaris автобуси не возат во ЈСП.Ама возат во ГСП во Белград.Прегледај го приврзокот 94232
Очи ми отворио @Hip.Hop_MKD![]()
Не треба макфест годинава!Гледајте сите![]()
![]()
Хипстери, деца на богаташи што немаат што да праат. Гледај им ги само имињата и ќе ти стане јасно...ФАКИНГ ВИРЏИНИЈА, Марсупилами, АнастаЗиа со З, брао, Миа, Талија, и Ава...худини, коперфилд...не зборам дали се добри или лоши не ме интересира, само сите 100% се татини синчиња и принцезички што дремат по цел ден на кафе по "елитните" ни кафичи...Гледајте сите![]()
![]()
Студенти на драмски се.Хипстери, деца на богаташи што немаат што да праат. Гледај им ги само имињата и ќе ти стане јасно...ФАКИНГ ВИРЏИНИЈА, Марсупилами, АнастаЗиа со З, брао, Миа, Талија, и Ава...худини, коперфилд...не зборам дали се добри или лоши не ме интересира, само сите 100% се татини синчиња и принцезички што дремат по цел ден на кафе по "елитните" ни кафичи...
Ок, и јас сум на Медицински, па не идам у ЈСП со бубрези, јетри, и дванаеспалачно црево околу врат, и да пеам песнички за анатомијата на човекот...што има везе ако се студенти на драмски само кажав според мене какви фаци се, и искрено ме нервираат. Како оние распеани скопјани што беа едно време...Студенти на драмски се.
Па за нив се е сцена,си се пробуваат,може им е дел од проект за на факс,не знам шо толку те погоди оваОк, и јас сум на Медицински, па не идам у ЈСП со бубрези, јетри, и дванаеспалачно црево околу врат, и да пеам песнички за анатомијата на човекот...што има везе ако се студенти на драмски само кажав според мене какви фаци се, и искрено ме нервираат. Како оние распеани скопјани што беа едно време...
Ништо бе онака си кажувам.Па за нив се е сцена,си се пробуваат,може им е дел од проект за на факс,не знам шо толку те погоди ова
Ако се возиш со ЈСП може и треба да почнеш да се возиш со црева околу врат,барем место ќе си имаш околу тебеОк, и јас сум на Медицински, па не идам у ЈСП со бубрези, јетри, и дванаеспалачно црево околу врат, и да пеам песнички за анатомијата на човекот...што има везе ако се студенти на драмски само кажав според мене какви фаци се, и искрено ме нервираат. Како оние распеани скопјани што беа едно време...
Хипстери, деца на богаташи што немаат што да праат