ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска контролорите додека прегледуваа внатре надвор имаше полиција и авотобусот стоеше на абтобуска додека траеше контролата, да не има некои промени или ова е само случајност, знае некој?

Денеска контролорите додека прегледуваа внатре надвор имаше полиција и авотобусот стоеше на абтобуска додека траеше контролата, да не има некои промени или ова е само случајност, знае некој?
Во Кисела Вода?

Па и не е толку чудно, понекогаш ги придружува полиција или пак така застанати надвор. Инаку со двојка колку завршуваш и во гаража во Ѓорче за да ги испорачаат на полиција тие што немаат карти, најчесто браќата од Сарај :)

Па и не е толку чудно, понекогаш ги придружува полиција или пак така застанати надвор. Инаку со двојка колку завршуваш и во гаража во Ѓорче за да ги испорачаат на полиција тие што немаат карти, најчесто браќата од Сарај :)
Ne znam jas prv pat gledam , a skoro sekoj den se vozam so avtobus.

Da, tamu kaj ramstoron sto go otvorija.
Мене два пати ми се има случено ова во К.Вода,еднаш кај станицата кај што е кај Тодор Александров споменикот а другиот пат едната станица подолу,имаше комбе полицајско и овие контролориве,дрски и безобразни што да ти кажувам,шерифи изиграваа..

Не е прв пат, и лани така правеа.
Па да видиш што фино лепо браќата си плаќаа казни без да писнат...

Па нормално дека сте виделе во Кисела Вода такви контроли, сигурно нема на Бит пазар да ги видите :)

Во 2ка кога иде накај Автокоманда или на Бит пазар влегуваат или на Континентал и шерифуваат. Многу ми се смешни колку се јаки.

Дали знае некој кој автобус оди до Џонсон Мети фабриката ?

Kako moze da nemaat tolerancija koga znaat deka site so zadocnuvanje zemame pari, tie sto ne zemaat se vozat so koli, i kako jas moram da cekam so meseci da mi platat a za ova nema cekanje, e aj sea, ke recat ne ne interesira , no toa ne znaci nisto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom