- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Кисела Вода?Денеска контролорите додека прегледуваа внатре надвор имаше полиција и авотобусот стоеше на абтобуска додека траеше контролата, да не има некои промени или ова е само случајност, знае некој?
Da, tamu kaj ramstoron sto go otvorija.Во Кисела Вода?
Денеска контролорите додека прегледуваа внатре надвор имаше полиција и авотобусот стоеше на абтобуска додека траеше контролата, да не има некои промени или ова е само случајност, знае некој?
Ne znam jas prv pat gledam , a skoro sekoj den se vozam so avtobus.Па и не е толку чудно, понекогаш ги придружува полиција или пак така застанати надвор. Инаку со двојка колку завршуваш и во гаража во Ѓорче за да ги испорачаат на полиција тие што немаат карти, најчесто браќата од Сарај![]()
Мене два пати ми се има случено ова во К.Вода,еднаш кај станицата кај што е кај Тодор Александров споменикот а другиот пат едната станица подолу,имаше комбе полицајско и овие контролориве,дрски и безобразни што да ти кажувам,шерифи изиграваа..Da, tamu kaj ramstoron sto go otvorija.
Е за твоја информација мене ме нема овдеКоја од цуриве си ти на видеото?![]()
Не е прв пат, и лани така правеа.Денеска контролорите додека прегледуваа внатре надвор имаше полиција и авотобусот стоеше на абтобуска додека траеше контролата, да не има некои промени или ова е само случајност, знае некој?
Па нормално дека сте виделе во Кисела Вода такви контроли, сигурно нема на Бит пазар да ги видите![]()