Јован Јованов

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа си е некако....... Секоја недела има некоја нова песна, која од која покрадена

Da se razbereme, JJ ne e nikakva kopija na Justin! Kako i da e, tipot e odvraten, pesnite mu se odvratni, spotovite mu se odvratni i voopsto se na nego e odvratno.

Не е копија. Он е wannabe копија. Сака да биде, ама некако не му успева.

лириката е срање невидено :tapp: а исто и музиката ...

Aj налет песната... интересно е дека дечкото кој се појавува на почетокот од спотот во малото драматуршко интро е еден супер момак кој е член на Кајгана :)

normal_27%7E2.jpg

Јузер zbratko.

Што мислите за новата песна/клипчето на Јован ? Ви се допага ли ?
Според мене најубава песна досеа а и најубав клип. На почеток коа ке збори женската ми се свига повеке хехе.

Ете и видео.

OMG!!! DUR GO GLEAV SE POSRAMIV!! SRAM ME FAKA KOA GLEAM NESO VAKVO! NEZNAM ZASO! ewwwwww ffs odvratnO! :(:(
Onaka se krijam koa go gleam :(( ko ja da sum go prael ebate :(

Pesnava stvarno e toppppppp. I video spotot e mnogu ubavv!! Stvarno bravooo za dzej-dzej

Mwa! kissufki i bacufki do nego! Go sakiiiiiiiiiiiiiiii <333
Super si miw0 samo taka prodolzi! moze cel grad te pcue i se bedirash pred site ama akoo miwoo srcka sii! muvaj gi 14 godishnite crnokrak facii Mwaaaaaaa!! <3

Aj налет песната... интересно е дека дечкото кој се појавува на почетокот од спотот во малото драматуршко интро е еден супер момак кој е член на Кајгана :)

normal_27%7E2.jpg

Јузер zbratko.
Дали ти текнува како на третиот роденден тој и Делфин беа сами, т.е. малку форумџии ги дружеа... е сега Збратко нема да крене глава од обожавателки :pos:
И сеирџии аф корс :)

Што сте му направиле на собиранката бе? Оттогаш не е логиран :)

J.J.-za vo kanta
Taa pa taa.Dosadna i smotana muzika,a se fura kako da e svetska zvezda.
pfff J.J.:pos2:

Станал селебрити. Знаеш како идат тие работи, I'm too sexy for this forum.:icon_lol:
Па секакоооо... Сите кои ја имаат честа да поработат со геј геј оу џи стануваат фејмос и не им личи да висат по форуми....:pos2::pos2:
Сепак човекот геј геј претставува терк по кој треба да се држат сите оние кои сакаат да бидат ѕвезди...my ass:pos2::pos2:

Абе геј или не, сите кај него на тема висат. Џеј Џеј а.к.а. Прилепска Газоза - освежува & зближува. Сwцка.:back:

Дали ти текнува како на третиот роденден тој и Делфин беа сами, т.е. малку форумџии ги дружеа... е сега Збратко нема да крене глава од обожавателки :pos:
И сеирџии аф корс :)

Делфин беше на милионер, Збрат на спот - успешен период на медиа експонирање за момците :) На наредна собиранка Тончи, ќе седат на маса со мене и со тебе, ќе средам :)))

Mwa! kissufki i bacufki do nego! Go sakiiiiiiiiiiiiiiii <333
Super si miw0 samo taka prodolzi! moze cel grad te pcue i se bedirash pred site ama akoo miwoo srcka sii! muvaj gi 14 godishnite crnokrak facii Mwaaaaaaa!! <3

Јој, очај.... :)))))))) Може цел град те пцуе... ахахахаахаха. Камон Алиса, чил.

Јованчо арен е за у печката у Фени

оу мај гад... ццц... која сероња... со џастин у креветтт!!!! нема друг спас за овој :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom