Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da se razbereme, JJ ne e nikakva kopija na Justin! Kako i da e, tipot e odvraten, pesnite mu se odvratni, spotovite mu se odvratni i voopsto se na nego e odvratno.
Што мислите за новата песна/клипчето на Јован ? Ви се допага ли ?
Според мене најубава песна досеа а и најубав клип. На почеток коа ке збори женската ми се свига повеке хехе.
Ете и видео.
Pesnava stvarno e toppppppp. I video spotot e mnogu ubavv!! Stvarno bravooo za dzej-dzej
Дали ти текнува како на третиот роденден тој и Делфин беа сами, т.е. малку форумџии ги дружеа... е сега Збратко нема да крене глава од обожавателкиAj налет песната... интересно е дека дечкото кој се појавува на почетокот од спотот во малото драматуршко интро е еден супер момак кој е член на Кајгана
![]()
Јузер zbratko.
Што сте му направиле на собиранката бе? Оттогаш не е логиран![]()
Па секакоооо... Сите кои ја имаат честа да поработат со геј геј оу џи стануваат фејмос и не им личи да висат по форуми....:pos2::pos2:Станал селебрити. Знаеш како идат тие работи, I'm too sexy for this forum.![]()
Дали ти текнува како на третиот роденден тој и Делфин беа сами, т.е. малку форумџии ги дружеа... е сега Збратко нема да крене глава од обожавателки
И сеирџии аф корс![]()
Mwa! kissufki i bacufki do nego! Go sakiiiiiiiiiiiiiiii <333
Super si miw0 samo taka prodolzi! moze cel grad te pcue i se bedirash pred site ama akoo miwoo srcka sii! muvaj gi 14 godishnite crnokrak facii Mwaaaaaaa!! <3