Јован Јованов

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Не го сакам ич!
Само Во право си ми се допаѓа...:kesa:

Ти се молам...па едни исти му дигаат секад акции...типот колку е очаен нишо чудно сам да си пишува позитивни коментари по странициве... хауевер... моето човече (скраја било далеку од мое) геј геј ми е најпатетик на сценава... бледа копија на џастин...па уште и негира бре
Не, не:nenene:
Џеј Џеј е Тимбрленд, Гаџа е Џастин, а Врчак е Фифти Сент:tapp:
Песнава е :uvo:. Залудно потрошени 5 мин и 33 сек од моето време.

Јака поза ми држи кога ќе се фати за крагњата.

Не бееееееее.... Па види го и оној спотот можам да украдам каков е со тоа демек звучните ефекти у позадина...кај џастин се 3д а кај овој едвај 2д...и те како се глеа дека го копира џастин...
Ја не го ни пуштив спотот...Штом е од него не е препорачливо да се гледа...

незнам само шо се уфуилмуе...."не сум богзнае шо"....седи не ме знаеш геј-џеј,како шо му извади некој/а од форумчево име....али од друга страна поарно него,и воа песниче отколку човекот со најслаткото носе:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Елвира мекиЌЌЌЌЌ-да да,со меко Ќ....море за него само :pop:да му :drk:тоа:tapp:

Зошто сте отвориле тема за ова? о.О овoј Џеј Џеј не заслужува ништо бе.. :)
ова и тоа како држи вода.....

Моето мислење е дека насловот на песната е сосема на место браво браво :back:

...:pos2: ...Зарем го гледаше цел??
..и не само што за џабе го троши времето гледајќи ...туку за џабе пари потрошени за вакви глупости! подобро тие пари да се донирале за хуманитарна цел неголи за вакви срамотилуци за нашава естрада :tapp:

Pesnava stvarno e toppppppp. I video spotot e mnogu ubavv!! Stvarno bravooo za dzej-dzej

Ти се молам...па едни исти му дигаат секад акции...типот колку е очаен нишо чудно сам да си пишува позитивни коментари по странициве... хауевер... моето човече (скраја било далеку од мое) геј геј ми е најпатетик на сценава... бледа копија на џастин...па уште и негира бре
Da se razbereme, JJ ne e nikakva kopija na Justin! Kako i da e, tipot e odvraten, pesnite mu se odvratni, spotovite mu se odvratni i voopsto se na nego e odvratno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom