Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не:nenene:Ти се молам...па едни исти му дигаат секад акции...типот колку е очаен нишо чудно сам да си пишува позитивни коментари по странициве... хауевер... моето човече (скраја било далеку од мое) геј геј ми е најпатетик на сценава... бледа копија на џастин...па уште и негира бре
Не бееееееее.... Па види го и оној спотот можам да украдам каков е со тоа демек звучните ефекти у позадина...кај џастин се 3д а кај овој едвај 2д...и те како се глеа дека го копира џастин...Не, не:nenene:
Џеј Џеј е Тимбрленд, Гаџа е Џастин, а Врчак е Фифти Сент
Песнава е :uvo:. Залудно потрошени 5 мин и 33 сек од моето време.
ова и тоа како држи вода.....Зошто сте отвориле тема за ова? о.О овoј Џеј Џеј не заслужува ништо бе..![]()
...:pos2: ...Зарем го гледаше цел??Не, не:nenene:
Џеј Џеј е Тимбрленд, Гаџа е Џастин, а Врчак е Фифти Сент
Песнава е :uvo:. Залудно потрошени 5 мин и 33 сек од моето време.
Da se razbereme, JJ ne e nikakva kopija na Justin! Kako i da e, tipot e odvraten, pesnite mu se odvratni, spotovite mu se odvratni i voopsto se na nego e odvratno.Ти се молам...па едни исти му дигаат секад акции...типот колку е очаен нишо чудно сам да си пишува позитивни коментари по странициве... хауевер... моето човече (скраја било далеку од мое) геј геј ми е најпатетик на сценава... бледа копија на џастин...па уште и негира бре
Како тоа не е копија?!?!?!Da se razbereme, JJ ne e nikakva kopija na Justin! Kako i da e, tipot e odvraten, pesnite mu se odvratni, spotovite mu se odvratni i voopsto se na nego e odvratno.
абе ајде...Da se razbereme, JJ ne e nikakva kopija na Justin! Kako i da e, tipot e odvraten, pesnite mu se odvratni, spotovite mu se odvratni i voopsto se na nego e odvratno.