ае момак еве како тренираат вистинските .... а не боксер ке скока на јаже како девојченцана кај мене пред зграда.......
секој спортист му го посветува животот на својот спорт... ништо посебно
скоро секој добар боксер после 2-3 години слава... оди во затвор, ја мења верата, силува жени, се дргогира и слично
Ova sto go trenirat specijalnite edinici e dobro samo ako nekoj ti stoi so vrzani race zad grb, inace tesko deka seto toa e efikasno, ako nesto e najblisku do ova sto go vezbad Specijalnite edinici se MMA borcite i ne znam kaj si gledal vo MMA vakvi akrobacii i ako se sluci nekoja takva akrobacija se smeta za nesto posebno a ovje to a go pravat da izgleda kako taka lesno da se pravi toa, edniot si sedi drugiot go zema go vrti, ili toj ti ide so Noz a ti znaes kako ti ide i mu go zemas nozot, Glluposti.
Toa Krsenjeto tabli i cigli odmana e desifrirano deka ne e nekoja golema rabota i ne se transferira ni 30% vo vistinska tepacka, sto se transferira vo vistinska tepacka e sparingot i tehnikata na udarite, aglite i FOOT WORK inace bez toa e se glluposti.
Sto ima vrska menuvanjeto na verata i siluvanje zeni so sportot kazimi ti mene ??? aj drogata ima dirktno vlijanije kon sportot ama Menuvanjeto na verata kako bi mu ostetilo na tvoite sposobnosti ili talenti????
100% zborot ti e kaj Mike Tyson, e pa bate Mike Tyson e eden plus mike Tyson ne ni se smeta za najdobriot od Teska kategoria, pred nego ima najmalku 5 - 6 mina.
Toa so Muahamed Ali sto ja smeni verata nikako ne vlijaese vo negovata kariera, i se uste se smeta za Najdobriot bokser od Teskata kategoria vo Istorijata.
leeeleeee se cudam, sto ima vrska Verata so Boskot i jas ne svakam.
a i druga rabota ti na nekoj sto praktikuval i se borel vo Boks nekolku godini ke go frlis taka ko partal ili ke ti dozvoli da mu se doblizis hehehehehehe toa samo vo son, dobar bokser ke ti gi zdrobi zabite so jak JAB i ke te nokautira pred da stignes da go dopres so takvi glluposti sto vezbat specijalnite edinici, tie vezbi sto gi pravat onje se efikasni na sekojdneven covek ili vojnici sto nosat puska ako ostanat bez puska na raka inace takvi vlazni sonista so dobar Bokser nema da vidis