Јанко Јади Бурек Is losing it!

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Го уништуваат денес

Го уништуваат секој ден него, и пак не се откажува од емисијата. Дури и оние кои му се јавуваат во врска со некоја тема (а он мисли дека се сериозни) го реметат а ни сам не е свесен.

Леле вакви гафови ни дете од 10 год неможе да каже :facepalm: Страшно дури жал ми падна...

Денот да ти почне со Ѓорге и да те насмее од сабајле е најјако :D
Каква глупост истреска за Казахстан 10 пати го вратив да се „уверам“ дали добро слушнав што кажа :pos::pos::pos:

Па кога кажа какви глупости тресел на приемот на Хрватска во ЕУ...
Си викам којзнае уште што друго зборел таму. Можда седнал и играл табла со грчкиот претседател по церемонијата :pos:

А Јанко пак само потврдува по него како папагал, и се согласува со се што ќе каже, па макар било и глупост.

Можда не како цела али приближно. Ова е далеку од гаф или незнаење , само споредба фрлена од ракав.

А за ова со Ширак. :facepalm:

kaza.jpg

И Пендаровски го искористи тоа. :vozbud: абе да пукниш од смеа :pos:[DOUBLEPOST=1395981755][/DOUBLEPOST]
  • Нов гаф на Хорхе Валандовски: Жак Ширак беше ...
    maktel.mk/index.php?...k2...shirak...?
    „Јади бурек“ Жак Ширак го направи претседател на ... - Бриф
    brif.mk › Ракурс?
    8 hours ago - На пример кога Жак Ширак беше претседател на Америка, на тоа место дојде од функцијата градоначалник на Париз, рече Иванов.
    Отстрането од Јутјуб видеото со гафот на Ѓорге Иванов за Жак ...
    libertas.mk/отстрането-од-јутјуб-видеото-со-гафот/?
    9 hours ago - Се работи за видеото во кое Иванов објаснува како Жак Ширак најпрво бил градоначалник на Париз а потоа станал претседател на ...
    Слободен печат: Калимера Кир Јорго, јасу Жак Ширак! - Либертас
    libertas.mk/слободен-печат-калимера-кир-јорго-јас/?
    ВИДЕО Голем гаф на Иванов: Жак Ширак беше претседател на Америка
    +инфо - пред: 12 часа
    Кога Жак Ширак беше претседател на Америка, тој дојде на таа функција од градоначалник на Париз и се справуваше со емигрантите бидејќи имаше искуство, е новиот гаф на актуелниот шеф на државава, ...
    (ВИДЕО) Иванов: Кога Жак Ширак беше претседател на Америка – нов лапсус или ???
    А1 On - пред: 13 часа
    Дел од функциите на претседателот на Република Македонија е одбраната и надворешната политика. Тоа подразбира и добро познавање на актуелната политика во светот но и историјата.
    ИВАНОВ: Кога Жак Ширак беше претседател на Америка?!? (ВИДЕО)
    Sky - пред: 11 часа
    Во вчерашното интервју на претседателот Ѓорге Иванов во емисијата Јади бурек на Сител 3, претседателот веројатно се збуни, кога кажа дека Жак Ширак беше претседател на Америка.
    (ВИДЕО) Нов гаф на Иванов: Жак Ширак беше претседател на Америка
    Актуелно24 - пред: 11 часа
    Кандидатот за претседател на Македонија од ВМРО-ДПМНЕ, и актуелен претседател на државата Г0рѓе Иванов, направи уште еден гаф. Тој на синоќешната емисија „Јади бурек“ кај Јанко, изјави „кога Жак ...
    (ВИДЕО) И нов гаф на Иванов: Жак Ширак беше претседател на Америка
    Либертас - пред: 12 часа
    - Кога Жак Ширак беше претседател на Америка, тој дојде на таа функција од градоначалник на Париз и се справуваше со емигрантите бидејќи имаше искуство- е новиот гаф на актуелниот шеф на државава, ..
    Утрешен „Слободен печат“: Иванов со нов дипломатски речник - Калимера Кир Јорго, јасу Жак Ширак!
    пред 3 часа - +Инфо
    Во утрешниот број на „Слободен печат“ читајте:- Актуелниот претседател со нов дипломатски речник - Калимера Кир Јорго, јасу Жак Ширак!- Стево Пендаровски: Ќе се откажам ако дочекам Груевски ...
    Слободен печат: Калимера Кир Јорго, јасу Жак Ширак!
    пред 4 часа - Либертас
    Во утрешниот број на „Слободен печат“ читајте:- Актуелниот претседател со нов дипломатски речник – Калимера Кир Јорго, јасу Жак Ширак! - Стево Пендаровски: Ќе се откажам ако дочекам Груевски...
    Би ми помогнале ли, би ме поддржале ли да станам пратеник во собранието на РМ?
  • maktel.org

Потенцирањето на грешката на Претседателот Иванов покажува колку е ниска културата на нашиве политичари и новинари.
Се работи за обична грешка ( лапсус ). Вон памет е да некој се посомнева дека Иванов не знае кој е Жак Ширак.
Но нешто друго е интересно:
Во психоанализата се тврди дека лапсусите ги покажуваат подсвесните желби. Е сега се прашувам, зошто Иванов подсвесно сакал Жак Ширак да е председател на САД?
http://en.wikipedia.org/wiki/Lapsus
За ова би можеле да отвориме дискусија во темата психологија. Што мислите за ова?

Последно уредено:
^^^

Онда има многу психички проблеми, на 10 интервјуа (наместени, однапред знае што како ке му постават и сл)... за 5 години, 50 лапсуси да имаш????????

Едноставно толку му е капацитетот...

он барем да е свесен што кажува... ке му текнеше, чекајте другари што кажав ја... грешка не мислев на Америка , на Франција мислев. Да се поправеше барем... ај тоа ок..

ама тоа за Касахтсан треба да си трупец ептен....

За психологијата се сложувам..... се е психологија, според мене и најважно во животот...

АЛИ колку гафови (лапсуси) имал до сеа тоа е веќе проблем... лапсус се случува 2-3 еве 5 пати.. ама он има 10 пати поише... у секоја изјава има гаф... едноставно човекот не се разбира у ништо...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
^^^

Онда има многу психички проблеми, на 10 интервјуа (наместени, однапред знае што како ке му постават и сл)... за 5 години, 50 лапсуси да имаш????????

Едноставно толку му е капацитетот...

он барем да е свесен што кажува... ке му текнеше, чекајте другари што кажав ја... грешка не мислев на Америка , на Франција мислев. Да се поправеше барем... ај тоа ок..

За психологијата се сложувам..... се е психологија, според мене и најважно во животот...

АЛИ колку гафови (лапсуси) имал до сеа тоа е веќе проблем... лапсус се случува 2-3 еве 5 пати.. ама он има 10 пати поише... у секоја изјава има гаф... едноставно човекот не се разбира у ништо...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па не можам на Жак Ширак гафовите на француски се без превод :-)

Абе да се разбереме, секој праи гафови или лапсуси.... ама поентата ми е, на иванов можеш у секое обраќање, интервју и сл. гаф да му најдеш... човекот е шампион :)
:pos:

Не. Јас повеќе пати сум прочитал за тоа како Казахстан е по територија колку западна Европа. Последен пат тоа го имам прочитано во еден текст, кој обработуваше тема - факти за Казахстан. Текстот беше инспириран од фамата која Борат и ја донесе на оваа центарлно-азиска држава.

Не. Јас повеќе пати сум прочитал за тоа како Казахстан е по територија колку западна Европа. Последен пат тоа го имам прочитано во еден текст, кој обработуваше тема - факти за Казахстан. Текстот беше инспириран од фамата која Борат и ја донесе на оваа центарлно-азиска држава.
Иванов рече дека има територија колку сите држави што се во Европа... така да...и бурекот го надополни исто рече дада колку цела Европа итн...

разликата у км2 7.455.100 европа и казакстан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom