Јанко Јади Бурек Is losing it!

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Чим онаа куравана Ивона лапала милиони евра, што е сепак втор ранг владин курождер, јас можам да замислам колку има намлатено оваа крмача што работни за нив уште кога беа во опизиција.
Вака кога го гледам ми тера дека Јанко изворно верува во ова што го кажува. Онаа страст кога ги фали и фацине што ги прави како пред свршавање мислам дека не се фолира или па не се фолира од такви како него, покрај количината на пушење што треба да ја испорача секоја вечер, мислам дека дури и бонус им додава.
1654018_10203448028947830_1299799098_n.jpg

Дај бе зашто у емисија редовно дреме ко мисир на интернет, нека подотвори кајгана форум темава малце и нека чита, лајв ремет да јаде

Јанко е човек легенда :pos:, најсмешен ми е кога сам себе ќе се збрка па у една иста реченица ги величи вмро, па ќе му текне нешто ќе се изнервира - па ќе ги извреѓа нешто и после ваљда му текнуе кој е и што (читај гзолижач) па зема пак ги величи :pos:. Е у тие моменти сакам кажам-незнам речам ми е најомилен.

А и не знам што му е филмов што секоја втора емисија вика по некоја докторка/нутриционистка и што знам што и накрај пак е свинче дебело, греота.

Nepismeno govedo ne znae eden naslov da procita od vesnicite kako treba,mule nepismeno

Sent from my C2105 using Tapatalk

Леле вакви гафови ни дете од 10 год неможе да каже :facepalm: Страшно дури жал ми падна...

:pos:
Баш сега сакав да го ставам во темава, која бичурка е значит та едниов та другиов. Пак овај дебелиов планински гоблин во се го подржуват. Леле шо не имат снајдено :pos:

Ја отворив тема за видеото прееска пред 3-4 саата ама ми ја избришале ...(n)

За некои работи Јанко е во право, за некои не е.
Соодност е 10 спрема 90...

Сите се у право коа ке видиш хаха(y)

Ама свинчево иритира со своето однесување, ни за тоа што ќе биде у право, имаш право да не му веруваш , пошто е расипан до срж..

Последно уредено:
Бишка бе фа му ебам агаха, еднаш на статус му пишав да не лаже и ми врати дека ке ме тужи за клевета :-D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom